Mihaela, devastată din cauza mesajele primite! „Nu-ți pasă de mine! Uite ce față de barbar ai!” Iată ce detalii dureroase a descoperit concurenta despre Robert, cel pe care îl considera partenerul ei

Author: Ana Filip
Actualizat: 31 iul 2023, 15:18

Momente dramatice în Casa iubirii! Mihaela a izbucnit în lacrimi după ce a descoperit adevărată față a lui Robert! „Nu mă mai poți suporta, că stai cu greu lângă mine!” Iată cum a reacționat partenerul ei, dar și ce controverse s-au iscat în platou!

Concurenții din Casa iubirii se confrunta în fiecare ediție cu noi momente de senzație, cu întâlniri romantice, menite să îi apropie din ce în ce mai mult pe cei care deja au afinități și au dat semne că se plac, însă au parte și de multe tensiuni și răsturnări neașteptate de situație, care de cele mai multe ori le produc mari probleme mai ales celor care formează deja un cuplu în cadrul show-ului.

După ce Cristina și Radu au trecut printr-o lungă perioada dificilă presărată cu multe certuri și neînțelegeri, Mihaela și Robert au ajuns în pragul despărțirii, după ce concurentul i-a sugerat partenerei lui să ia o pauză. Dezamăgită teribil de atitudinea distanță și rece adoptată de Robert în ultima vreme față de ea, Mihaela a acceptat să ia o pauză însă între timp această a primit multe mesaje despre partenerul ei și s-a îngrozit să afle că temerile sale s-au adeverit.

Mihaela, devastată după mesajele citite! Iată ce detalii dureroase a descoperit concurență despre Robert

În ediția de astăzi, Mihaela a izbucnit în lacrimi din nou în clipă în care a descoperit noi detalii cutremurătoare despre Robert. Tânăra a primit multe mesaje din partea fanilor care au încercat să scoată la iveală adevăratele intenții ale lui Robert. Devastată de durere, concurenta a ajuns la capătul răbdării și a dezvăluit totul în Casa iubirii.

Mai mult decât atât, Radu a intervenit și el pentru a anunța faptul că a primit și el câteva mesaje în care Robert purta o conversație cu un fan în mediul online, unde a făcut câteva afirmații năucitoare despre Mihaela.

„Din cauza protecției datelor nu pot să fac mai nimic, dar am primit și eu niște mesaje! Nu vreau să dau foarte multe detalii! Unde Robert a vorbit cu cineva în legătură cu Mihaela și s-a afirmat faptul că o să câștige marea finală singur și că de când

e cu Mihaela nu mai are mulți susținători! Eu atât am vrut să zic!”, a subliniat Radu.

Pe de altă parte, Robert a încercat să vină cu argumente explicându-i Mihaelei faptul că nu e nimic adevărat din tot ceea ce s-a vehiculat în mediul online despre el și că anumiți oameni vor să o distrugă pe Mihaela și implicit să îi despartă.

Robert: Sunteți naivi rău de tot pentru că lumea în online o distruge! Știam că lumea din online va lovi! V-am anunțat dinainte că eu am primit niște mesaje de la cineva care vine și îți vorbește ție! Așa îmi zice: «Te voi distruge!» Mă amenință!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Mihaela: Nu o să te distrugă nimeni așa cum m-ai distrus tu! Ca să știi!

Robert: Nu o mai face pe victima că nu te-am distrus deloc și nu te-am jignit cu nimic, nu ți-am făcut nimic!

Mihaela: Ai întors totul împotriva mea! Totul a plecat de la ține! Ai refuzat date-ul, drept dovadă că nu mai vrei să stai lângă mine!

Robert: Normal că refuză date-ul când tu îmi zici că nu știu să sărut și deschizi ușa la batjocuri!

Citește și: Cine a plecat acasă cu cecul în valoare de 5.000 de lei și cine a părăsit competiția „Casa Iubirii”: „Nu mă așteptam la asta”.

Citește și: Larisa și George în pragul despărțirii! Cei doi concurenți s-au întâlnit în camera roșie pentru a discuta despre neînțelegerile apărute între ei! Iată ce decizie au luat în privința relației lor „Nu-mi place comportamentul asta”