Mihaela, dezamăgită de comportamentul lui Robert! Cei doi concurenți și-au adresat replici acide și au ajuns tot mai aproape de despărțire! „Nu are respect față de mine!”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 oct 2023, 20:59
Foto(4)

Mihaela și Robert, schimb de replici dureroase în Casa iubirii! Relația lor e pe cale să se destrame definitiv! „Să uiți că am avut vreodată sentimente pentru tine sau că am existat în viața ta!”

Concurenții din Casa iubirii au venit în cadrul show-ului pentru a-și caută jumătatea. Unii dintre ei au reușit să își întâlnească persoană potrivită și să parcurgă o perioada de cunoaștere, alții însă s-au confruntat cu multe neînțelegeri și tensiuni care treptat au dus la despărțire sau la distanțare. Este și cazul cuplului format din Mihaela și Robert, care inițial au simțit o chimie și au început să se apropie din ce în ce mai mult mai ales în timpul întâlnirilor din afară platourilor de filmare, însă în cele din urmă lucrurile au căpătat o turnură nefastă între ei deoarece

au ajuns mereu la certuri și reproșuri aprige. În prezent, cei doi tineri se află în pragul unei despărțiri definitive.

Mihaela și Robert, schimb de replici dureroase în Casa iubirii! Relația lor e pe cale să se destrame

În ediția de astăzi, în platoul emisiunii Casa iubirii lucrurile s-au precipitat din nou între Mihaela și Robert, care au ajuns din nou la replici dureroase și la reproșuri aprige.

Deși unii dintre colegii lor au încercat să intervină pentru a readuce pacea între cei doi tineri, tensiunile s-au acutizat. Pe de o parte, Mihaela l-a acuzat pe partenerul ei de lipsa de respect și de superficialitate în relația lor, iar pe de altă parte, Robert a încercat să se justifice și să aducă argumente la toate replicile primite.

Mihaela: „Eu nu am acordat mai multă atenție altui băiat de acolo, în afară de ține!”

Robert: „Eu am dat atenție altei fete, mai mult?”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Mihaela: „Da! Întotdeauna mai pus pe mine pe ultimul loc!”

Robert: „Ea inventează lucrurile astea din cauza geloziei! Își imaginează tot felul de filme!”

Mihaela: „Așa a spus și pe live o să vină femeia perfectă pentru mine, că eu sunt perfect!”

Citește și: Mihaela l-a pus la zid pe Robert! Cei doi concurenți sunt din ce în ce mai aproape de despărțire! Concurentul i-a reproșat Mihaelei că s-a amuzat pe seama lui! „O fi virgin? Nu știu, fată!”

Citește și: Mihaela, în lacrimi! „M-am săturat! Nu mai vreau! Își bate joc de mine!” Concurenta a ajuns la capătul puterilor iar relația ei cu Robert este în pericol de destrămare