Mihaela face dezvăluiri despre relația sa cu Radu: „Când vine vorba de tine sau de alte persoane mai zic că nu se știe niciodată...”

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 29 ian 2024, 07:30

Mihaela și Sorin Rus

 
Sursa: youtube.com

Mihaela a dezvăluit în cadrul unui podcast, realizat de Sorin Rus, care este relația sa cu Radu, în prezent.

Mihaela, câștigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii "Casa Iubirii", a șocat și intrigat fanii prin aparițiile frecvente alături de Radu, câștigătorul sezonului doi. Întrebarea care planează în aer este dacă între cei doi foști concurenți se înfiripă o poveste de iubire sau dacă totul se rezumă la o prietenie sinceră.

Mihaela prezentă în podcastul lui Sorin Rus

Într-un podcast captivant, Mihaela și Sorin, câștigătorul primului sezon, au împărtășit cu fanii impresii, dezvăluiri și amintiri din culisele emisiunii.

Anunțând o "surpriză" pentru admiratori, cei doi au stârnit speculații cu privire la natura relației lor, mai ales că au fost surprinși adesea petrecând timp împreună.

Invitată într-un podcast, Mihaela a ales să ofere detalii despre relația sa cu Radu. Cu o sinceritate debordantă, Mihaela a clarificat că între ea și Radu nu poate exista niciodată o poveste de iubire. Deschisă la colaborări și apariții comune în mediul online, Mihaela a subliniat că, dat fiind faptul că amândoi au câștigat, este firesc să își facă apariții publice împreună.

Cu toate acestea, Mihaela a ținut să puncteze că prietenia lor nu a evoluat niciodată spre altceva, iar orice speculații în acest sens sunt lipsite de temei.

Citește și: Sorin Rus, despre noii concurenți din sezonul trei al emisiunii “Casa Iubirii”: “Este o fată destul de liniștită, însă pe termen lung, lucrul acesta nu va fi ok pentru ea…”. Cine are șanse să rămână și cine nu în noul sezon

Formează Mihaela și Radu un cuplu în viața reală?

Într-un dialog cu Sorin, Mihaela a fost întrebată despre natura relației dintre ea și Radu. Răspunsul fără echivoc a fost: "Între mine și Radu nu ar avea cum să fie vreodată ceva.” Mihaela a subliniat că sunt doar prieteni și că petrec timp împreună doar din motive firești, având în vedere că amândoi au cunoscut succesul în cadrul emisiunii.

Totuși, Mihaela este deschisă la colaborări viitoare, precizând că nu respinge nicio oportunitate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

“Între mine și Radu nu ar avea cum să fie vreodată ceva.

Când vine vorba de tine sau de alte persoane mai zic că nu se știe niciodată, dar cu el pot să spun că niciodată. Suntem doar prieteni și atât. Pentru că am câștigat amândoi sezonul e normal să fim invitați la aceleași emisiuni și după zicem hai să mâncăm ceva, bem o cafea. Mi se pare normal. Acum dacă e să mai avem colaborări împreună, de ce nu? Eu nu zic nu la nimic.”
a ținut să lămurească situația Mihaela.

Citește și: "Sunt terminat!" Bogdan izbucnește în lacrimi! S-a îndrăgostit de Ștefania?! Concurentul pune tunurile pe Larisa

 

Astfel, misterul legat de relația dintre Mihaela și Radu a fost soluționată, iar fanii sunt invitați să îi urmărească n continuare și pe rețelele de socializare. Cu o sinceritate care îi caracterizează, cei doi câștigători ai emisiunii "Casa Iubirii", de la Kanal D, continuă să ofere publicului o perspectivă autentică asupra vieților lor, alimentând speculațiile și păstrând interesul viu în jurul lor.