Mihaela face dezvăluiri neașteptate despre Robert! „Mi-aș fi dorit să am o discuție cu el”. Ce s-a întâmplat între cei doi foști concurenți din „Casa iubirii” după marea finală

Autor: Lavinia Medrea

Mihaela a vorbit despre Robert

Sursa: Captură YouTube WOWnews

Mihaela Homa, câștigătoarea sezonului 2 „Casa iubirii”, face dezvăluiri neașteptate despre fostul ei iubit, Robert Chirescu.

Mihaela Homa a fost concurentă în sezonul 2 al competiției „ Casa iubirii”, difuzată la Kanal D, și a reușit chiar să câștige Marea Finală alături de Radu Nițu. Invitată în emisiunea „Culisele iubirii” de la WOWnews, Mihaela a vorbit despre relația pe care a avut-o cu alt fost concurent, Robert Chirescu.

Mihaela face dezvăluiri neașteptate despre Robert

Invitată în emisiunea „ Culisele iubirii ”, Mihaela a dezvăluit cum s-a simțit atunci când a văzut sărutul dintre Catinca și Robert. Fosta concurentă a mărturisit sincer dacă a avut sentimente atunci când și-a văzut fostul iubit în brațele altei femei, dar și cum se simte în prezent când se gândește la el.

Citește și: Probleme de sănătate pentru Nona de la „Casa iubirii”! Ce a pățit fosta concurentă: „Sper că totul va fi bine”

„Am mai avut, dar nu am mai vrut nicidecum să mai aud de el. Eu nu renunț așa cu una, cu două la o persoană pe care o iubesc. Tind să cred că a fost iubire, sau un atașament, nici nu-mi pot da seama. Acum recunosc că nu mă mai gândesc la el, ceea ce mă pune pe gânduri, pentru că în timp ce eram acolo efectiv eram despărțită de el și simțeam parfumul lui, simțeam să mă pun lângă el, să mă așez cu capul (n.r.:

pe umărul lui), și acum nu mă mai gândesc deloc la el. Chiar simt o repulsie, sincer îți spun”, a declarat Mihaela.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Ce s-a întâmplat între cei doi foști concurenți după marea finală

Înainte de marea finală „Casa iubirii” sezon 2, Mihaela și Robert păreau că încep să se înțeleagă mai bine, după o lungă perioadă în care între ei a existat loc doar de certuri și reproșuri.

Citește și: Mihaela Homa, în lacrimi când a vorbit despre copil: „Mi-aș dori…”. Prin ce dramă trece fosta concurentă de la „Casa iubirii”

Se pare că Robert, după ce Mihaela a câștigat marele premiu, i-a mărturisit că a avut sentimente reale față de ea și că o consideră o femeie minunată, dar după ce s-a mutat în Spania a început s-o vorbească pe Internet doar de rău. Mihaela a fost deranjată de acest aspect și a declarat că și-ar fi dorit să discute cu el între patru ochi pentru a afla cu ce i-a greșit.

„Eu niciodată n-am vorbit urât la adresa lui, și mai ales pe live. Întotdeauna am schimbat subiectul, am încercat nici să nu-i pomenesc numele. 

Mi-aș fi dorit să am o discuție cu el față în față, sau și pe live, într-un meci, să-l întreb ce are cu mine, cu ce i-am greșit, pentru că în finală mi-a spus că sunt o femeie minunată, că a ținut la mine, că am fost cea mai minunată iubită din Casa iubirii. N-am înțeles schimbarea, după ce a ajuns în Spania a început să vorbească aiurea”, a spus Mihaela.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.