Mihaela Homa, câștigătoarea celui de-al doilea sezon Casa iubirii, apariție de senzație în platoul emisiunii! Ce dezvăluiri uluitoare a făcut concurentelor! Care este marele ei regret

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 oct 2024, 22:14

Mihaela Homa, câștigătoarea sezonului 2 Casa iubirii, apariție spectaculoasă în platoul emisiunii! Iată ce sfaturi le-a transmis fosta concurentă fetelor din sezonul 3 și ce mărturisiri neașteptate a făcut!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția telespectatorilor noi momente de senzație, noi concurenți dornici să își caute perechea, dar și tensiuni aprige și răsturnări uluitoare de situație. În ediția de astăzi, concurenții au avut parte de o vizită spectaculoasă deoarece în platou și-a făcut apariția Mihaela Homa, câștigătoarea sezonului 2, care a fost întâmpinată cu entuziasm de către concurente, care au întrebat-o diverse lucruri despre experiența ei în cadrul show-ului, dar totodată acestea au primit și multe sfaturi.

Mihaela, câștigătoarea sezonului 2 Casa iubirii, apariție spectaculoasă în platoul emisiunii

Ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii a fost una de-a dreptul incendiară deoarece concurenții au avut parte de multe momente de senzație, dar și o apariție uluitoare. La un moment dat Mihaela Homa, câștigătoarea sezonul anterior a pășit în casa fetelor, spre uimirea tuturor. Fosta concurentă a fost întâmpinată cu bucurie de către fete care și-au dorit să afle cât mai multe detalii despre experiență ei în cadrul show-ului matrimonial.

Mai întâi fetele din Casa iubirii au primit câteva cadre din camera roșie, acolo unde Mihaela aștepta pe canapea pentru a-și face apariția în casă lor. După ce acestea și-au dat cu părerea în privința identității misterioasei tinere, Mihaela Homa a pășit în platou, unde a fost întâmpinată cu zâmbete. De departe, singură care nu a părut deloc încântată să o revadă pe fosta ei colegă din sezonul anterior, însă a încercat pe cât posibil să își mascheze antipatia.

Citește și: Mihaela Homa, declarație emoționantă de dragoste, la câteva zile după ce a reluat legătura cu Robert: „Iubirea este un lucru minunat”. Ce se întâmplă, în prezent, în viața blondinei

Mihaela: Am emoții foarte mari chiar dacă am petrecut aici un an! Ce frumoase sunteți toate!

Teodora: Mulțumim la fel! Cum ești?

Mihaela: Foarte bine! Chiar mi-era dor de casă și de tot ce ține de Casa iubirii!  A fost o experiență atât de frumoasă încât va sfătuiesc să profitați la maxim de ea!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Anunț important pentru femei! Cum își pot recupera pensia de văduvă

Mihaela, dezvăluiri uluitoare despre experiență trăită în Casa iubirii în sezonul 2

Dornice să afle cât mai multe detalii despre momentele importante trăite de Mihaela în Casa iubirii, în sezonul anterior, fetele au întrebat-o multe lucruri și i-au cerut diverse sfaturi cu privire la parcursul lor în cadrul emisiunii. La un moment dat, Julia a recunoscut în fața tuturor fetelor faptul că ea și Julia nu s-au înțeles niciodată bine, iar Mihaela a confirmat spusele sale.


Pe de altă parte, câștigătoarea sezonul 2 Casa iubirii le-a mărturisit fetelor că o vede triumfătoare a acestui sezon pe Virginia, însă cu toate acestea crede că fiecare va avea șansă ei în cele din urmă și că soarta lor se va află în mâinile publicului telespectator care le va susține sau nu.

Citește și: Mihaela Homa, primele declarații după ce a reluat legătura cu Robert: „Sunt foarte fericită”. Ce compliment i-a făcut fostul concurent de la „Casa iubirii”

Întrebată dacă regretă ceva în legătură cu experiență ei trăită în Casa iubirii, Mihaela Homa a recunoscut că marele ei regret este faptul că nu și-a întâlnit perechea așa cum și-ar fi dorit, însă cu toate acestea a avut și multe de câștigat.

Teodora: Ai plecat cu vreun regret din Casa iubirii, la finalul sezonului?

Mihaela: Nu, atât că am plecat singură!

Teodora: Și dacă ai mai repetă experiență ai schimbă ceva în comportamentul tău? Sau ai fi fix la fel?

Mihaela: Cred că am învățat să fiu mai calmă! Să nu mai fiu impulsivă!