Mihaela Homa, declarație emoționantă de dragoste, la câteva zile după ce a reluat legătura cu Robert: „Iubirea este un lucru minunat”. Ce se întâmplă, în prezent, în viața blondinei

Autor: Diana Ghita

Ce se întâmplă între Mihaela Homa și Robert Chirescu

Sursa: Instagram mihaela.homa/ robert_chirescu05

În urmă cu câteva zile, Mihaela, câștigătoarea sezonului 2 din emisiunea „Casa iubirii”, a reluat legătura cu Robert. După această interacțiune, tânăra a postat un emoționant mesaj de dragoste.

Miercuri seară, Mihaela Homa a postat mai multe fotografii pe pagina ei de Instagram, într-o rochie roz de ocazie, dintr-o locație cochetă, semn că a participat la un eveniment important. În descrierea imaginilor, fosta concurentă de la „Casa iubirii” a scris un mesaj înduioșător, prin care a dat de înțeles că, în prezent, este îndrăgostită de cineva.

Ce declarație de dragoste a făcut Mihaela Homa, la câteva zile după ce a reluat legătura cu Robert

În textul postării, blondina a vorbit despre dragostea adevărată și despre cât de frumos este acest sentiment: „Iubirea este un lucru minunat... Când este adevărată, nu te îndoiești niciodată de ea”. Respectivul mesaj vine la doar câteva zile după ce Mihaela a interacționat cu Robert, fostul ei iubit din „Casa iubirii”, într-un meci live pe TikTok.

Cei doi nu mai vorbiseră de la finalul sezonului 2 al emisiunii matrimoniale, însă, cu toate acestea, în momentul în care au reluat legătura, Mihaela nu a mai simțit nimic față de Robert, după cum a declarat într-o apariție

recentă la „Culisele iubirii”.

Citește și: Mihaela Homa, primele declarații după ce a reluat legătura cu Robert: „Sunt foarte fericită”. Ce compliment i-a făcut fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Eu am acceptat ca să-mi demonstrez mie, în primul rând, că chiar nu mai am sentimentele pe care le-am avut. Eu m-am simțit pe mine foarte detașată, am putut să discut orice cu el, zâmbind”.

(...) Nu cred că ar funcționa între noi, dacă am încercat acolo (n.r. în Casa iubirii) atâta timp... Într-un an de zile dacă doi oameni nu reușesc să fie împreună... Și distanța... Eu am mai spus, nu-mi mai doresc pe cineva care să fie la distanță. Mi-am dat seama că nu funcționează”, a mărturisit tânăra, în cadrul interviului cu Bianca Comănici.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Ce se întâmplă, în prezent, în viața Mihaelei Homa

Așadar, se pare că nu Robert este destinatarul mesajului de dragoste postat de Mihaela pe Instagram. Acest lucru lasă să se înțeleagă că în viața blondinei ar exista un alt băiat. Același lucru l-a sugerat și reacția ei atunci când, la „Culisele iubirii”, prezentatoarea a întrebat-o dacă, în prezent, are o relație. Fosta concurentă de la „Casa iubirii” a evitat să ofere un răspuns concret și a explicat că, până nu va fi cerută în căsătorie, nu va divulga detalii despre situația ei amoroasă.

Citește și: Cine este iubitul Mihaelei de la „Casa iubirii”. Fosta concurentă a spus adevărul despre situația ei amoroasă: „Îmi e frică să nu sufăr”

„Până nu am inel pe deget, nu o să confirm nimic. Când o să am inelul o să spun: „Da, sunt împreună cu cineva, sunt foarte fericită”. Până atunci sunt singură”, a mai spus Mihaela Homa.

Surse foto: Instagram mihaela.homa/ robert_chirescu05