Mihaela Homa, declarație surprinzătoare de dragoste pe rețelele sociale: „Las totul, să fug cu tine-n lume. N-am întâlnit așa conexiune”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 07 aug 2024, 00:01

Mihaela Homa și-a surprins fanii cu un mesaj de dragoste

Sursa: Instagram mihaela.homa

Mihaela Homa, câștigătoarea sezonului 2 al emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, a atras recent atenția urmăritorilor săi pe Instagram cu o postare captivantă. Aceasta a inclus o frumoasă melodie de dragoste.

În urmă cu doar câteva ore, Mihaela Homa a publicat un videoclip de la o nuntă la care a fost invitată săptămâna trecută, căruia i-a atașat o piesă de dragoste prin care a ridicat semne de întrebare cu privire la situația sa amoroasă.

Ce declarație de dragoste a făcut Mihaela Homa pe rețelele sociale

În clipul postat, fosta concurentă de la „Casa iubirii” poartă o rochie lungă, verde, care îi accentuează silueta și îi conferă un aer elegant.

Ce a atras însă cel mai mult atenția a fost melodia de pe fundalul videoclipului, cântată de Babasha.

Versurile „Și când mă uit la tine simt pe bune/ Să las totul, să fug cu tine-n lume./ N-am întâlnit așa conexiune./ Fato, tot ce simt e pe bune” au ridicat semne de întrebare cu privire la viața sentimentală a Mihaelei. Deși recent, în emisiunea „Culisele iubirii”, tânăra a declarat că nu și-a găsit jumătatea la evenimentul respectiv și că, în prezent, nu ține legătura cu niciun băiat, alegerea acestei melodii sugerează o posibilă schimbare.

Citește și: Mihaela Homa, hotărâtă să-și găsească jumătatea! Fosta concurentă de la „Casa iubirii” a încercat să-și găsească sufletul pereche la o nuntă: „Am stat cu băieți”

„Să știi că m-am gândit la chestia asta, sincer. Mă gândeam că poate e pe aici pe undeva prin mulțime, poate chiar am dansat cu el.

Cine știe?”, a răspuns Mihaela Homa, după ce moderatoarea a întrebat-o dacă l-a văzut, cumva, pe alesul ei la nuntă.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Cum au reacționat fanii la clipul Mihaelei Homa

Postarea vine la scurt timp după ce Mihaela a mărturisit că este singură. Versurile melodiei și tonul romantic al videoclipului ar putea indica fie o nouă poveste de iubire în viața ei, fie doar că i-a plăcut mesajul piesei.

Mihaela a fost în centrul atenției nu doar pentru posibilele sale implicări romantice, ci și pentru ținuta aleasă.

Rochia verde cu deschizătura pe picior i-a pus în evidență silueta și a demonstrat încă o dată că are un simț estetic desăvârșit. Fanii au remarcat combinația între eleganță și senzualitate. Astfel, ținuta a fost considerată una dintre cele mai reușite alegeri vestimentare ale sale.

Citește și: Mihaela Homa, schimbare impresionantă de look! Cum arată fosta concurentă de la „Casa iubirii” după ce s-a vopsit și și-a scurtat părul

„Ești pur și simplu WOW, Miha!!!/ Cea mai frumoasă și specială fată, Mihaela/ Frumoasă Mihaela noastră!!!!/ Strălucești de fiecare dată! Minunata noastră dragă!/ Superbă și sexy/ Adooor culorile îndrăznețe/ Elegantă, frumoasă, atrăgătoare! Superbă!”, sunt câteva dintre comentariile oamenilor la filmulețul Mihaelei de la nuntă și la fotografiile publicate acum o săptămână, de la eveniment.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Miha💖 (@mihaela.homa)