Mihaela Homa, hotărâtă să-și găsească jumătatea! Fosta concurentă de la „Casa iubirii” a încercat să-și găsească sufletul pereche la o nuntă: „Am stat cu băieți”

Autor: Diana Ghita

Mihaela Homa a făcut dezvăluiri despre viața ei sentimentală

Sursa: Instagram mihaela.homa

Recent, Mihaela Homa, câștigătoarea sezonului 2 al show-ului matrimonial „Casa iubirii”, a fost invitată la emisiunea „Culisele iubirii”, unde a făcut dezvăluiri despre viața ei amoroasă.

De curând, Mihaela Homa a fost invitată la o nuntă, unde spera să își găsească jumătatea, însă fosta concurentă de la „Casa iubirii” nu a avut norocul să-și găsească alesul. În trecut, aceasta a mai fost implicată în relații, dar, din păcate, nu au avut un final fericit.

Mihaela Homa a încercat să-și găsească sufletul pereche la o nuntă

Tânăra a intrat în apel video cu Bianca Comănici, prezentatoarea emisiunii „Culisele iubirii”, în dimineața de după nunta la care a participat.

În acest sens, Mihaela a fost întrebată dacă a avut vreun partener la acest eveniment, iar ea a răspuns: „Am venit neînsoțită, dar când am ajuns acolo am stat cu băieți”.

Ulterior, blondina a fost întrebată dacă mai ține legătura cu tânărul despre care făcuse dezvăluiri în ultima ei apariție la emisiune, iar ea a mărturisit că a încetat cunoașterea cu el: „Nu mai vorbesc deloc.

Ne mai avem pe Instagram, dar nu mai vorbim”
.

Citește și: Mihaela Homa, în lacrimi când a vorbit despre copil: „Mi-aș dori…”. Prin ce dramă trece fosta concurentă de la „Casa iubirii”

Mihaela nu a avut, până acum, norocul să găsească persoana potrivită pentru ea, dar este conștientă de ce relațiile pe care le-a avut în ultimul timp nu au reușit să funcționeze:  „Probabil distanța ar fi motivul principal, câteva mici divergențe între noi.

(...) Până la urmă, chiar dacă mi-am căutat jumătatea atât de departe, cred că, totuși, ea e undeva aici, aproape, dar stă bine ascunsă”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Mihaelei Homa îi este frică să nu fie dezamăgită, pe plan sentimental

Ulterior explicației oferite de fosta concurentă de la „Casa iubirii”, Bianca Comănici a vrut să destindă atmosfera și a întrebat-o pe invitată, în glumă, dacă nu l-a văzut, cumva, la nuntă pe alesul ei.

Mihaela Homa a început să râdă și a mărturisit că, într-adevăr, a sperat să dea de un băiat care să-i atragă atenția: „Să știi că m-am gândit la chestia asta, sincer.

Mă gândeam că poate e pe aici pe undeva prin mulțime, poate chiar am dansat cu el. Cine știe?”.

Înainte de a trece la alt subiect, blondina a ținut să aducă în prim-plan că, poate, situația ei dificilă la nivel amoros este cauzată și de atitudinea distantă pe care o are, din teama de a nu fi dezamăgită.

Citește și: Cu ce se ocupă Mihaela după ”Casa iubirii”. Câștigătoarea celui de-al doilea sezon a făcut anunțul

„Mai am momente când îmi pun singură bariere, efectiv nu vreau să cunosc pe nimeni. Am momente și momente, când zic: «Gata, trebuie să dau o șansă cuiva». Am momente când nu vreau nici măcar să ies la un suc.(...) Am așa momente când mă închid în mine, dar probabil și, din cauză că am fost dezamăgită de prea multe ori, mi-e frică să nu sufăr”,  a adăugat Mihaela.

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!