Mihaela Homa, primele declarații după ce a reluat legătura cu Robert: „Sunt foarte fericită”. Ce compliment i-a făcut fostul concurent de la „Casa iubirii”

Autor: Diana Ghita

Mihaela și Robert s-au revăzut

Sursa: Instagram mihaela.homa/ robert_chirescu05

Recent, Mihaela Homa, câștigătoarea sezonului 2 din „Casa iubirii”, a fost invitată la emisiunea „Culisele iubirii”, unde a vorbit despre o interacțiune pe care a avut-o de curând cu Robert.

Recent, Mihaela Homa a reluat legătura cu Robert Chirescu, tânărul cu care s-a aflat într-o cunoaștere în „Casa iubirii”. Cei doi au făcut un meci live pe TikTok, în cadrul căruia au discutat diverse subiecte.

Ce declarații a făcut Mihaela Homa, după ce a reluat legătura cu Robert

Pe live, tânăra a fost deschisă cu el, însă ea nu a văzut același lucru din partea fostului ei partener, care a fost reținut: „Eu am acceptat ca să-mi demonstrez mie, în primul rând, că chiar nu mai

am sentimentele pe care le-am avut. Eu m-am simțit pe mine foarte detașată, am putut să discut orice cu el, zâmbind”.

Însă, cu toate acestea, Robert nu s-a putut abține din a o complimenta pe Mihaela. Aceasta fusese restricționată de TikTok, iar tânărul i-a spus blondinei: „Prea multă frumusețe este interzisă”.

La „Culisele iubirii”, Mihaela Homa a ținut să comenteze respectivul gest al fostului concurent de la „Casa iubirii”: „Cu siguranță cu gluma asta poate a vrut să mai atragă atenția, să inducă lumea în eroare, că ar mai fi

loc de ceva între noi doi”.

Citește și: Mihaela Homa, declarație surprinzătoare de dragoste pe rețelele sociale: „Las totul, să fug cu tine-n lume. N-am întâlnit așa conexiune”

Bianca Comănici: „Să înțeleg că n-ai fost impresionată de complimentul făcut de Robert”.

Mihaela Homa: „M-a amuzat, atâta tot, dar nu m-a dat pe spate”.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Care este situația amoroasă a Mihaelei Homa, în prezent

În ciuda interacțiunii pe care a avut-o pe TikTok cu Robert, câștigătoarea sezonului 2 din „Casa iubirii” a explicat că nu mai poate fi nimic între ei, înafară de o relație de amiciție, întrucât sentimentele lor s-au consumat pe parcursul show-ului matrimonial. În plus, Mihaela a explicat că nu vrea o relație la distanță.

„Nu cred că ar funcționa între noi, dacă am încercat acolo (n.r.

în Casa iubirii) atâta timp... Într-un an de zile dacă doi oameni nu reușesc să fie împreună... Și distanța... Eu am mai spus, nu-mi mai doresc pe cineva care să fie la distanță. Mi-am dat seama că nu funcționează”, a spus blondina.

Citește și: Lacrimi și durere pentru Robert de la Casa Iubirii! Fostul concurent a pierdut o persoană dragă din viața lui: „A decedat”

La „Culisele iubirii”, Mihaela Homa a mai fost întrebată și dacă, în prezent, este într-o relație, însă tânăra a ezitat să-i ofere Biancăi Comănici un răspuns concret: „Până nu am inel pe deget, nu o să confirm nimic. Când o să am inelul o să spun: „Da, sunt împreună cu cineva, sunt foarte fericită”. Până atunci sunt singură”.

Surse foto: Instagram mihaela.homa/ robert_chirescu05

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.