Mihaela i-a declarat război Irinei, în Casa iubirii! Întâlnirea dintre ea și Robert a reaprins focul geloziei! „De astăzi să mă eviți!” Iată ce replici acide și-au spus cele două rivale

Author: Ana Filip
Actualizat: 05 iul 2023, 20:40
Foto(4)

Mihaela a izbucnit în lacrimi, după ce Irina s-a întâlnit cu Robert în camera roșie! „Ești diabolică!” Mihaela i-a declarat război Irinei și a decis să lupte cu toate armele pentru a-și proteja relația!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare zi de noi surprize, momente de senzație, întâlniri romantice, dar și tensiuni aprige și răsturnări neașteptate de situație, care de cele mai multe ori le produc mari dificultăți mai ales celor care se află deja într-o relație sau sunt într-o perioada de cunoaștere.

Mihaela i-a declarat război Irinei! Întâlnirea dintre ea și Robert a reaprins focul geloziei

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a existat o atmosfera tensionată, mai ales în tabăra fetelor, unde Mihaela a răbufnit după ce Irina l-a chemat din nou pe Robert în camera roșie. În ciuda faptului că Irina a fost mult mai rezervată și a încercat să îi spună lui Robert că nu va mai interveni între el și partenera lui, Mihaela a explodat de gelozie și i-a declarat război rivalei sale.

Citește și: Claudiu este noul concurent din Casa iubirii! Chipeșul tânăr a dezvăluit cum ar trebui să arate femeia ideală! „Să fie deschisă la foarte multe lucruri” Iată ce reacții s-au stârnit în casa băieților

Irina l-a invitat pe Robert în camera roșie pentru a-i spune că are de gând să se îndepărteze de el, deoarece a purtat deja o dispută cu Mihaela și nu vrea că lucrurile să se complice mai mult.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„O să va las în pace. Nu vreau să ții ura pe mine!”, a spus Irina.

În tot acest timp, Mihaela a văzut pe monitor faptul că Irina l-a chemat pe Robert în camera roșie și a început să radă, dând de înțeles colegelor sale că nu îi pasă ceea ce se întâmplă.

Însă când Irina a revenit în casa fetelor, lucrurile s-au precipitat iar cele două rivale au început să se certe, adresându-și replici acide și jignitoare.

Citește și: Tensiuni aprige în Casa iubirii! Alexandru a răbufnit și a spus tot ceea ce avea pe suflet! Tânărul a condamnat comportamentul Cristinei și l-a pus la punct pe Ionuț