Mihaela, în lacrimi! Concurenta crede că Robert nu are sentimente pentru ea! „Nu mă pune pe primul loc!” Aflați ce se va întâmpla cu relația celor doi, duminică, 23 iulie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Ana Filip
Actualizat: 22 iul 2023, 20:00

Bianca, Robert și Ionuț vor ajunge în pericol de eliminare! Mihaela va izbucni în lacrimi și va aștepta verdictul cu sufletul la gură! „N-are sentimente! E foarte rece!” Aflați care va fi deznodământul uluitor al Galei, duminică, 23 iulie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare telespectatorii cu noi momente de senzație, întâmplări neașteptate, peripeții de pomină, întâlniri romantice, dar și multe răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige, iscate fie din gelozie, fie din invidie, sau orgolii puternice. Deși păreau din ce în ce mai apropiați, Mihaela și Robert vor ajunge din nou la reproșuri și replici acide.

Mihaela, în lacrimi! Concurenta crede că Robert nu are sentimente pentru ea! „Nu mă pune pe primul loc!”

În ediția de Gala de duminică, 23 iulie, în Casa iubirii, concurenții vor avea parte de noi momente tensionate și de emoții mari, deoarece vor aștepta cu nerăbdare să afle cine va fi cel sau cea care va pleca acasă. Seria tensiunilor va fi deschisă de Mihaela și Robert care în ciuda faptului că păreau un cuplu din ce în ce mai solid, au ajuns din nou să se certe.

Vizibil deranjată și afectată de comportamentul lui Robert din ultima vreme, Mihaela își va stăpâni cu greu lacrimile, iar Andreea Mantea o va întreba ce anume se întâmplă cu relația lor.

Mihaela va mărturisi că partenerul ei nu o pune pe primul loc în viața lui și mai mult decât atât nu îi dovedește că are sentimente puternice pentru ea. Mihaela va dezvălui în fața tuturor că nu se simte iubita și că Robert nu o sărută des că într-un cuplu normal în care cei doi parteneri chiar se iubesc reciproc.

Andreea Mantea: De ce îți vine să plângi?

Mihaela: Nu mă pune pe primul loc!

Andreea Mantea: De ce crezi că nu te pune pe primul loc?

Mihaela: Nu are sentimente! E foarte rece! Nu are!

Andreea Mantea: Dar măcar crezi că a avut?

Mihaela: Nu știu ce să cred!(...) De când nu ne-am sărutat noi? Un cuplu adevărat se sărută! Tu nu știi nici să săruți! Sau nu vrei!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Robert: De când? De ieri!

Mihaela: Pentru o persoană care are sentimente pot să fie toate microfoanele pe ține că acolo mă săruți și mă întind pe jos, dacă trebuie!

Robert: Nu ai respect pentru mama ta?

Mihaela: Dar tu nu ai sentimente față de mine!

Pe de altă parte, spre finalul Galei de duminică, Andreea Mantea îi va întreba pe concurenți pe cine nominalizează spre eliminare, iar în cele din urmă, după exprimarea voturilor, Bianca, Robert și Ionuț vor ajunge în pericol de eliminare și vor aștepta cu mari emoții să afle care va fi verdictul serii, conform voturilor publicului.

Citește și: Laurențiu și Lorena, întâlnire cu peripeții în camera roșie! Concurenta i-a cerut explicații lui Laurențiu pentru gestul lui față de Bianca! „Dacă ar trebui să mai fac încă o dată că să văd o reacție aș face-o!”

Citește și: Bianca și Lorena, schimb de replici acide în Casa iubirii! Cele două rivale și-au declarat război! „Nu ți-am fost confidentă?” Lorena are de gând să lupte cu toate armele pentru Laurențiu

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?