Mihaela, în lacrimi! Relația ei cu Robert va ajunge în pericol de destrămare! „Vreau acasă! Nu vreau niciun cec!” Aflați ce se va întâmpla în Gala de duminică, 2 iulie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Ana Filip
Actualizat: 01 iul 2023, 20:04
Foto(5)

Mihaela și Robert, în pragul despărțirii! „Robert, nu-ți dorești o femeie că mine!” Concurenta va izbucni în lacrimi amare! Aflați ce decizii neașteptate se vor lua in Gala de duminica, 2 iulie, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția telespectatorilor noi momente de senzație, clipe neprevăzute, întâlniri de pomină, dar și multe controverse și răsturnări uluitoare de situație prin care trec concurenții. După ce în ediția de sâmbătă, tensiunile au izbucnit din nou, în ediția de Gală de duminică, 2 iulie, spiritele se vor încinge și mai mult.

Mihaela, în lacrimi! Relația ei cu Robert va ajunge în pericol de destrămare

În Gala de duminică, 2 iulie, în Casa iubirii vor izbucni noi certuri și controverse. Seria disputelor va fi deschisă de Bianca și Robert, care își vor adresa din nou replici acide și jignitoare. Concurentul o va acuza din nou de falsitate și de faptul că vorbește mult și inutil.

Bianca: Mă lași să termin, Robert? Am fost întrebată!

Robert: Un monolog de jumătate de ora! Mă doare spatele aici că stau pe scaunul asta!

Bianca: Păi du-te acasă! Nu-ți place, du-te acasă!

Robert: Asta este doar în mintea ta, asta nebună! Îmi pare rău că spun asta!

Andreea Mantea: Vreți să va trimit la un date? Vreți să va trimit la o interacțiune?(...)

De ce nu vorbim de Mihaela?

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Robert: Pentru că a intervenit Bianca și a și jignit-o!

Pe de altă parte, Bianca va fi pusă la zid și de Mihaela, care va lansa reproșuri aprige la adresa rivalei sale. Cele două concurente vor ajunge să își spună jigniri aspre și în cele din urmă, Mihaela va izbucni în lacrimi și va spune răspicat că își dorește să plece acasă.

„Nu mai vreau! Vreau acasă, nu vreau niciun cec! Robert, nu-ți dorești o femeie că mine!”, va spune Mihaela, dându-i de înțeles partenerului ei că a ajuns la capătul răbdării.

Citește și: Bianca și Laurențiu, de la replici acide la tachinare! „Îmi vine să-ți dau o palmă, dar și să te îmbrățișez” Iată ce se întâmplă de fapt între cei doi concurenți, dincolo de certurile iscate în Casa iubirii

Citește și: Robert își iese din minți și susține că Mihaela îl minte, după ce băieții îl condamnă pentru comportamentul pe care îl are: „Mă mint amândoi. Minte, minte”