Mihaela izbucnește în lacrimi, iar fetele consideră că sunt învinovățite fără motiv: „Să nu spună ceva ce nu este adevărat”. Patrick încearcă să le convingă pe concurente că Robert are și el aceleași reacții

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 14 iun 2023, 19:09

Radu o întreabă dacă starea ei are legătură cu ceea ce s-a întâmplat în ediția trecut

Sursa: Captură Video

Mihaela nu va sta liniștită nici în ediția de mâine, deoarece unele stări neplăcute îi dau târcoale și va începe să plângă. În timp ce Robert încearcă să o liniștească, fetele se apărără, atunci când sunt învinuite pentru starea ei.

În ediția de mâine, 15 iunie, a emisiunii „Casa Iubirii”, Mi haela va trebui să recunoască motivul pentru care nu se simte bine și pentru care a izbucnit în lacrimi. Lorena nu este de acord cu punctul de vedere al Mihaelei, deoarece consideră că ea și colege ei sunt puse la zid fără motiv.

Mihaela izbucnește în lacrimi, iar Robert încearcă să o liniștească

Mihaela are, din nou, parte de o zi dificilă în „Casa Iubirii”, deoarece începe să plângă, iar colegii ei, atât fetele, cât și băieții, încearcă să afle care este motivul pentru care trece printr-un moment neplăcut.

Radu o întreabă dacă starea ei are legătură cu ceea ce s-a întâmplat în ediția trecută, dar Mihaela nu răspunde și continuă să plângă.

„Ești, cumva, încărcată de ce s-a întâmplat ieri și, din cauza asta, pentru că știi foarte bine, când ești încărcată de niște lucruri, poate să te afecteze atât de tare, să ajungi la starea asta. Chestia asta e sau ți-e rău?”, a întrebat Radu.

În timp ce Radu îi punea întrebarea Mihaelei, speriat, Robert vine în casa fetelor, în grabă, pentru a afla ce se întâmplă cu aceasta.

Robert coboară scările în fugă, în timp ce Mihaela, când îl vede, sare imediat în brațele sale, plângând.

Citește și: ”E mai tare decât camera roșie” Prima reacție a concurenților când au văzut primele imagini cu ”cuibușorul iubirii” Bianca și Laurențiu, primii concurenți care au pășit în noul spațiu amenajat în Casa Iubirii

„De ce plângi? De ce plângi?”, a întrebat-o Robert îngrijorat, în timp ce aceasta nu spune nimic, dar continuă să plângă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Fetele, nemulțumite de comportamentul Mihaelei

Ambra este convinsă de faptul că și ele sunt responsabile pentru lacrimile Mihaelei, deoarece, dimineață, nu au mâncat împreună. Cu toate acestea, Patrick îi spune că același comportament este adoptat și de Robert, deci nu are de ce să își facă griji, în timp ce Lorena este de părere că nimeni nu poate fi învinovățit, deoarece chiar Mihaela este cea care se izolează.

„E clar că are legătură și cu noi, pentru că, de dimineață, la micul dejun, a fost la altă masă”, a spus Ambra.

„Și bărbatul său mai face asta. Adică nu... Nu ne dușmănim pe aici. El e în colțul lui, noi stăm acolo”, a continuat Patrick.

Citește și: ”Ai mințit-o! Nu este așa” Cristina s-a simțit lovită, dar Robert insistă. Laurențiu a intervenit: ”O faci să se simtă prost!”

„Nu mi se pare OK atunci când spui că cineva te exclude, când ești tu cea care te separi. Fiecare are nevoie de spațiul lui, asta înțeleg, dar, după, să nu spună ceva ce nu este adevărat ”, a spus Lorena imediat.

Aflați ce se va întâmpla, mâine, 15 iunie, de la ora 10:00 și de la ora 16:30, doar pe Kanal D!