Mihaela Radulescu, din nou MIREASA? A purtat o rochie FABULOASA la un eveniment monden VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:23

Ce aparitie! Mihaela Radulescu, amfitrioana galei Elle, a impresionat auditoriul prin lookul ei de milioane.

Tinuta sexy, extravaganta si transparenta s-a asezat perfect pe trupul armonios al divei noastre, scotandu-i bine in evidenta decolteul, posteriorul si picioarele sculptate.

Rochia alba, asemanatoare uneia de mireasa i-a venit ca turnata, tocmai pentru ca a fost facuta pe mulajul corpului Mihaelei. In timp ce prezentatoarea TV era la Monaco, la rochia ei se lucra de zor. A fost cusuta in totalitate manual. Nici macar 1 centimetru nu a fost tras la masina.


18 saptamani a durat ca materialului sa-i fie aplicate florile si broderiile, iar apoi 5 croitorese au lucrat timp de 2 zile pentru a pune totul cap la cap.

Asa tinuta, asa pret! Creatia unicat a Danei Budeanu valoreaza 8.790 de euro. Mihaela a ales sa poarte la aceasta tinuta pretioasa pantofi nude cu tocuri de 15 centimetri. Pretul lor: 695 de euro.

Desi unii poate ar spune ca multitudinea de bratari nu se potriveste unei rochii haute-couture, Mihaela nu si-a scos de pe incheieturile mainilor accesoriile de care nu se dezlipeste nici atunci cand
face dus.

A purtat bratari kabala, bratari daruite de fiul Ayan dar si cu diamante. Ne-a atras insa atentia o bratara Cartier, in valoare de 10.000 de euro. Si acum sa intregim look-ul de milioane al Mihaelei Radulescu: totalul este de 19.485 de euro.