Mihaela Radulescu FACE FURORI oriunde se duce VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:38

Atunci cand esti persoana publica, si cel mai mic detaliu conteaza.

Tinuta, coafura, machiajul si, in primul rand silueta, toate sunt importante, iar Mihaela Radulescu se poate mandri cu un trup de invidiat. Sa fii Mihaela Radulescu nu-i deloc usor! Nu multe doamne si-ar permite la 41 de ani sa apara imbracate precum cele mai nonconformiste staruri internationale pe o scena din Baia Mare. Ei bine, iata ca vedeta a reusit sa socheze din nou cu o tinuta care lasa mai tot la vedere.
Si cine s-o condamne? Priviti cum arata!

Nu este de mirare ca a ales o astfel de tinuta, caci la eveniment si-a facut aparitia si Dani. Cei doi nu au putut sa stea prea mult separati. Daca te simti bine in interior, atunci se vede si la exterior, spune Mihaela Radulescu. Nu urmeaza nicio dieta, ba chiar mananca tot ce ii pofeste inima, ce-i drept cu masura. In Maramures, de exemplu, nu a putut sa nu guste din celebra paine cu slanina si ceapa.
Mihaela mai are un secret pentru tonusul de invidiat pe care il afiseaza intotdeauna. Gandul la fiul ei, Ayan, o ajuta a mearga mai departe, sa gaseasca forta neceara de a trece peste orice.