Mihaela Radulescu ne-a descris BARBATUL PERFECT! Vezi daca te incadrezi in preferintele divei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:20

Mihaela reuseste sa arate impecabil chiar daca nu mai este o pustoaica la 20 de ani.

A invatat cum sa se ingrijeasca si ce sa poarte ca sa arate senzational. Oriunde merge este o aparitie stralucitoare si intoarce privirile barbatilor.

Asa s-a intamplat si la ultimul eveniment la care a participat. Mihaela a purtat o rochie alba, diafana si transparenta, care i-a lasat la vedere picioarele.

Din public vedeta a fost urmarita cu atentie de Dani Otil, semn ca cei doi formeaza in continuare un cuplu.
Totusi, interviul pe care l-a acordat Mihaela unei reviste ridica semne de intrebare.

"Barbatul de care m-as indragosti ar tebui sa fie barbat in toate privintele. Sa se poarte mereu ca un gentleman, sa ma adore fara motiv, macar la inceput. Sa nu poarte roz niciodata, sa miroasa frumos, sa fie ingrijit si sportiv. Sa aiba imaginatie, dorinte, pofte, prieteni interesanti, pasiuni si hobby-uri pe care sa le inteleg si sa le accept", a declarat diva.


Faptul ca Mihaela vorbeste de parca nu a gasit inca acel barbat ne face sa credem ca poate Dani Otil nu este alesul. Diva a continuat descrierea barbatului perfect si a punctat si alte trasaturi.

"Si ar mai fi ceva. N-am asezat niciodata frumusetea pe lista de prioritati cand m-am uitat spre un barbat. Am alte nevoie, sa spunem, si prefer sa fiu eu frumoasa si el atragator".