Mihaela Radulescu nu refuza o noua casatorie: “Incerc de cate ori imi vine!”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:11

Duminica, 13 ianuarie, in emisiunea “D Paparazzi”, prezentata de Adelina Pestritu la Kanal D, Mihaela Radulescu vorbeste despre cel mai important barbat din viata ei.

Tot in aceasta editie a emisiunii, cateva vedete autohtone isi spun parerea in ceea ce priveste metodele moderne pentru alungarea monotoniei din dormitor. Unele se  inspira din filme, carti sau apeleaza la “lectii particulare” pentru a-si face viata de cuplu mai frumoasa. Altele considera ca dragostea vorbeste de la sine si nu e nevoie de adjuvante pentru a si-o exprima cum se cuvine. 

“Cei care apeleaza la carti si filme pentru a-si condimenta viata intima au o mare problema.

Eu cred in dragostea curata; cand vine avalansa peste tine, nu mai ai nevoie de carti sau de filme”, ne-a declarat Tania Budi. 
 

Mihaela Radulescu ne dezvaluie la “ D-Paparazzi ” daca se va casatori anul acesta. Vedeta spune ca nu refuza idea unui nou mariaj la cei 43 de ani ai sai.  "Toata viata mi-am dorit o familie.

Fac si eu ca bunica: incerc de cate ori imi vine”, le-a declarat aceasta reporterilor “D Paparazzi".

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Ce barbat ocupa primul loc in inima Mihaelei Radulescu, dar si alte noutati picante din viata ei, le veti afla duminica, 13 ianuarie, de la ora 19.45,

la Kanal D, urmarind emisiunea “ D-Paparazzi ”, prezentata de Adelina Pestritu.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.