Mihaela Radulescu, o norocoasa! Uite cum isi atrage norocul de partea ei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:25

Varinta cu “oglinda, oglinjoara” e deja expirata, asa ca facem noi alta… “Tu, tabletă-n mii culori, fă-mi o poză de cu zori, şi răspunde, zău aşa… cine este cea mai cea?!”

Mihaela Rădulescu ar putea cu usurinta sa se intrebe acest lucru. Recent, a devenit imaginea noii colectii a Danei Budeanu, iar clipul pe care l-a filmat ne dezvaluie o femeie mai frumoasa si mai senzuala ca niciodata, chiar si la 42 de ani. Sa fie oare de vina dragostea netarmuita pe care o are pentru Dani Oţil?

Mihaela este una dintre putinele dive de pe la noi care au avut mereu noroc in dragoste… si mereu au gasit pe cate cineva care sa le aline suferintele.
De cativa ani, cel care a oblojit ranile Răduleascăi dupa divort si ii aduce in continuare inimioare la fiecare Valentine’s Day, este junele Dani.

Stim asadar despre Mihaela ca este o norocoasa, iar un mic incident petrecut la o petrecere cu staif ne-a facut sa credem cu tarie acest lucru. Venita special de la Monaco pentru evenimentul amintit, domnisoara Radulescu a avut parte de un moment mai putin placut.
Intr-o clipa de neatentie, pe cand se pregatea sa-i intampine pe Valentina Pelinel si pe Cristian Boureanu, Răduleasca a facut un gest necugetat si…!!!

Ca sa vezi… paharele de cristal suna bine atat intacte, precum si facute tandari… S-o fi spart ghinionul, mai stii?! Dar totusi… parca ea era o norocoasa din nastere. Inalta societate a gasit imediat alte cristale care sa le inlocuiasca pe cele trecute in nefiinta, iar Mihaela a reusit sa-si pastreze zambetul pe buze.