Mihaela Radulescu si Stefan Banica Jr, din nou UNUL LANGA CELALALT

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:25

Incurcate sunt caile Domnului! Cine s-ar fi gandit vreodata ca Mihaela Radulescu si Stefan Bancia Jr. se vor regasi pe aceeasi scena?

Nu! Nu va imaginati ca si-au strans mana sau macar ca s-au sarutat cordial, pe obraz. Desi diva a trebuit sa urce pe aceeasi scena cu fostul sot, cei doi nu au schimbat nici macar o vorba. La fel s-a intamplat si in culise, cei doi s-au comportat ca doi profesionisti.

Mihaela Radulescu le da o lectie importanta tuturor doamnelor. Iata ce tinuta a ales atunci cand l-a invitat pe scena pe cel pe care, odata, il stia pe de rost.

Tinuta extravaganta a tras toate privirile si nu numai, chiar si o declaratie facuta de primarul Catalin Chereches, cel care, zilele trecute, se plimba cu Elena Udrea.

Pentru ca au vazut-o in toata frumusetea ei, admiratorii nu si-au putut stapani curiozitatea si, la un moment dat, Mihaela a trebuit sa raspunda si unei intrebari personale, venite din public.

Fiecare aparitie publica a divei starneste admiratia celor prezenti.
De aceasta data, in ciuda temperaturilor scazute,  Mihaela s-a intrecut pe sine! A schimbat nu mai putin de 5 tinute, toate sexy din cale-afara.

Iar complimentele nu au intarziat sa apara.
##VIDEO80914##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire