Mihaela, reacție fără precedent în Casa iubirii! Atitudinea Irinei o va scoate din minți! „Ești diabolică!” Aflați ce se va întâmpla în camera roșie între Irina și Robert, miercuri, 5 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Ana Filip
Actualizat: 04 iul 2023, 21:53
Foto(4)

Mihaela și Irina, schimb de replici acide! „Hai să plângem!” Mihaela va exploda de gelozie și o va pune la punct pe rivala ei, după ce aceasta va încerca din nou să se apropie de Robert!

Concurenții din Casa iubirii au parte de momente de senzație petrecute în platoul emisiunii, de întâlniri romantice, idile frumoase, dar și de multe tensiuni, gelozii și chiar răsturnări uluitoare de situație, care de cele mai multe ori îi pun la grele încercări și le creează mari probleme în găsirea perechii ideale. În ediția de marți, Claudiu, noul concurent a fost în centrul atenției deoarece a încercat să se apropie de unele fete pentru a le cunoaște mai bine.

În ediția de miercuri, lucrurile se vor precipită din nou mai ales în casa fetelor, acolo unde va izbucni o ceartă aprigă între Mihaela și Irina.

Mihaela, reacție fără precedent în Casa iubirii! Atitudinea Irinei o va scoate din minți! „Ești diabolică!”

În ediția de miercuri, 5 iulie, în Casa iubirii va exista o atmosferă tensionată, deoarece în tabăra fetelor se vor isca noi tensiuni aprige.

Mihaela va răbufni după ce Irina îl va chema din nou pe Robert în camera roșie. Deși tânăra îi va spune concurentului că l-a invitat pentru a purta o discuție serioasă și pentru a-i transmite bunele ei intenții, Robert va păstra distanță și îi va respinge orice provocare lansată de frumoasă blondina.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În tot acest timp, Mihaela va fierbe de gelozie în casa fetelor, iar în clipa în care Irina va reveni îi va spune tot ceea a deranjat-o la atitudinea ei bizară din ultima vreme, în ceea ce îl privește pe Robert. Cele două rivale vor ajunge la jigniri grave și își vor spune replici tăioase, iar Mihaela va izbucni în lacrimi în cele din urmă și se va retrage în grădina pentru a evita un posibil conflict.

Citește și: Tensiuni aprige în Casa iubirii! Alexandru a răbufnit și a spus tot ceea ce avea pe suflet! Tânărul a condamnat comportamentul Cristinei și l-a pus la punct pe Ionuț

Citește și: Claudiu este noul concurent din Casa iubirii! Chipeșul tânăr a dezvăluit cum ar trebui să arate femeia ideală! „Să fie deschisă la foarte multe lucruri” Iată ce reacții s-au stârnit în casa băieților

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.