Casa iubirii: Mihaela și Adelin, prima întâlnire romantică! „Lasă trecutul în spate!” Cei doi tineri au avut parte de adrenalină pe pistele de karting și s-au plimbat în același parc în care concurenta a avut și primul date cu Robert

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 nov 2023, 20:00
Foto(6)

Mihaela și Adelin s-au întâlnit pentru prima dată în afara platourilor de filmare, pentru a se cunoaște mai bine! Concurenta a plecat la drum înlăcrimată! „E o perioadă cam dificilă pentru mine și când mai primesc câte o săgeată mai mult mă afectează!”

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii continuă în forță și aduce în atenția publicului noi surprize, provocări la tot pasul pentru concurenții care își caută jumătatea, dar totodată și multe controverse și tensiuni aprige care se iscă din ce în ce mai des odată ce crește presiunea pe umerii tinerilor care sunt extrem de orgolioși și dificili.

Mihaela și Adelin s-au întâlnit pentru prima dată în afara platourilor de filmare, pentru a se cunoaște mai bine

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, telespectatorii au avut ocazia de a viziona imagini spectaculoase din timpul primei întâlniri romantice dintre Mihaela și Adelin, care au început o perioada de cunoaștere după ce concurenta s-a despărțit cu mare regret de Robert, pentru care avea deja sentimente destul de puternice. Deși încă suferă din cauza dezamăgirii provocată de fostul ei partener, Mihaela a decis să meargă mai departe și să încerce să își caute în continuare jumătatea ideală în cadrul show-ului.

Faptul că Robert s-a apropiat din ce în ce mai mult de Catinca a determinat-o pe Mihaela să accepte propunerea lui Adelin de a începe o perioadă de cunoaștere.

De curând, cei doi tineri au primit posibilitatea de a ieși la un prim date împreună pentru a se cunoaște mai bine. Aceștia au experimentat mai întâi adrenalină la maxim pe pistele de karting și apoi s-au plimbat în parc, după care s-au bucurat și de o cină romantică.

Citește și: Casa iubirii: Lovitură teribilă pentru Laurențiu! Andreea Mantea a anunțat ce pedeapsă dură va primi concurentul în urma ieșirii sale nervoase față de Ionuț! „Considerăm că este destul de grav să acceptăm un asemenea comportament!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Deși totul părea că se desfășoară conform planului, în cele din urmă, Mihaela s-a întristat teribil în momentul în care au ajuns în parcul în care urmau să se plimbe, deoarece era

același parc în care tânăra se plimbase și cu Robert, la primul lor date.

„Nu mi-am dat seama prima oară unde mă aflu, dar acum am o mică amintire”, va spune Mihaela, cu ochii în lacrimi.

Citește și: Casa iubirii: Elena, noua concurentă, mărturisiri tulburătoare! Tânăra susține că a fost amenințată de Julia la hotel! „Mi-a zis că o să am și cu ea ceva!” Iată ce reacții s-au stârnit în casa fetelor

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.