Mihaela si Marian de la "Calatoreste, traieste, iubeste", blocati in gata din Milano! Ce au patiti cei doi travel bloggeri cand au vrut sa plece spre Portofino

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 29 iul 2022, 04:30
Mihaela si Marina de la "Caltoreste, traieste, iubeste" au trecut prin noi peripetii
Sursa: Captură YouTube

Mihaela si Marian Craciun, gazdele emisiunii de pe platforma online "The Exclusive" au fost protagonistii unei aventuri care le-a dat planurile peste cap in timp ce se aflau la Milano.

Mihaela si Marian Craciun, gazdele celui mai savuros jurnal de calatorii de pe platforma online The Exclusive, "Calatureste, traieste, iubeste" au ajuns de aceasta data in Milano, una din capitalele modei internationale. Insa nu acesta a fost scopul celor cateva zile pe care cei doi travel bloggeri le-au petrecut la Milano, ci au vrut sa ajunga neaparat in Portofino, destinatia care a facut senzatie in aceasta vara in randul vedetelor internationale.

Este cu atat mai fascinant cu cat in Portofino se intrsecteaza doua lumi, pe de o parte una reprezentand un vechi sat pescaresc cu un golf mic, iar pe de alta parte, statiunea luxoasa in care celebritatile de la Hollywood isi ancoreaza iahturile imaculate. Zis si facut. Cei doi si-au dorit sa ajunga chiar de a doua zi in Portofino, insa ghinionul a fost ca odata ajunsi in gara la ora cinci dimineata sa constate ca pentru acea zi, toate biletele erau epuizate.

Dornici sa ajunga totusi in ziua respectiva in Portofino, Mihaela si Marian au mai incercat o data sa rezerve bilete la o ora mai tarzie, insa singurele disponibile pentru plecare erau abia la ora doua dupa-amiaza. "Suntem in Milano, in Gara Centrala si am fost "isteti", n-am rezervat bilete online pentru tren. Ne-am trezit la 5:30 sa prindem trenul de 7:30. Ghici ce? Ajungem in gara pe fuga si primul tren disponibil la ora 2 dupa-amiaza si cu 2-3 ore pe care le faci pe drum...ajungi
la 5-6 si nu ai timp sa te intorci..."

Acestea fiind spune, cei doi si-au luat adio de la vizitat Portofino, insa nu s-au descurajat si au gasit imediat planul perfect pentru ziua care parea deja ruinata. Au luat la pas de la ora cinci dimineata cartierele mai putin vizitate de catre turisti in Milano. Bineinteles totul a inceput cu un esspresso italian ca la carte si un croissant la una din celebrele terase milaneze.

"Este foarte fain sa te pierzi pe strazile din Milano", spuse Mihaela care abia astepta sa isi clateasca ochii cu cateva vitrine ale celebrelor case de moda internationale.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chiar daca nu si-au popus, Mihaela si Marian au ajuns in cele din urma la celebrele Galerii Vittorio Emanuele pentru ca, nu-i asa, un sejur milanez nu are farmec fara a trece prin acest edificiu impresionant cu ahitectura neo-renascentista transformat in spatii comerciale de lux. Insa, aventura celor doi nu se opreste aici! Urmareste-i pe cei doi travel bloggeri in aventura lor pe stradutele milaneze si afla ce obiective turistice mai putin cunoscute publicului, au descoperit! Atat Mihaela cat si Marian sunt doi travel bloggeri pasionati de calatorii si incearca sa le ofere celor interesati de destinatiile pe care ei

deja le-au vazut cateva tipsuri in legatura cu hotelurile, mancarea si obiectivele turistice pe care ei le descopera! Asa ca nu ratati niciun episod din "Calatoreste, traieste, iubeste" de pe platforma online "The Exclusive".

 

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.