Mihaela și Robert, schimb de replici acide! Cei doi vor încerca să își rezolve neînțelegerile! „Mă deranjează că mă ataci! Vrei să mă înjosești!” Aflați ce se va întâmpla, joi, 12 octombrie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 oct 2023, 21:59

Momente aprige joi, în Casa iubirii! Mihaela și Robert vor încerca să își rezolve problemele însă vor ajunge la tensiuni și mai mari! Concurentul se va simți atacat și va lansa reproșuri dure la adresa partenerei sale!

Concurenții din Casa iubirii își continuă periplul în cadrul show-ului și se străduiesc în continuare să își găsească perechea, însă au parte și de multe obstacole și răsturnări uluitoare de situație. După ce Lorena și Laurențiu au hotărât să mai dea o șansă relației lor, în ediția de miercuri, Mihaela și Robert au ajuns din nou într-un mare impas, iar relația lor e pe cale să se destrame.

Mihaela și Robert vor încerca să își rezolve problemele însă vor ajunge la tensiuni și mai mari

În ediția de joi, 12 octombrie 2023, în Casa iubirii va pluti o atmosferă tensionată deoarece Mihaela și Robert vor ajunge față în față și vor încerca să își rezolve neînțelegerile, care riscă să le distrugă relația.

Citește și: Mihaela, în lacrimi! „M-am săturat! Nu mai vreau! Își bate joc de mine!” Concurenta a ajuns la capătul puterilor iar relația ei cu Robert este în pericol de destrămare

Mihaela se va arată deranjată de atitudinea distanță și rece adoptată de Robert, care o va salută doar fără să o întrebe cum se simte și ce face. În cele din urmă, concurentul își va face apariția în casa fetelor, pentru a încerca să poarte o discuție serioasă cu Mihaela pentru a-și rezolva problemele apărute între ei recent. Vizibil afectată, Mihaela îl va trata inițial cu ironie pe Robert, care se va simți și el la rândul lui lezat de atitudinea ei.

Robert: Vreau să vorbesc un pic cu Mihaela! Vrei să vorbim un pic?

Mihaela: Vrei să mai punem muzică o dată? Să inviți pe următoarea la dans?

Bianca: Nu fi rea Mihaela vorbește cu el!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Robert: Eu am vrut date! Eu am cerut date!

Mihaela: Da, e adevărat! Am și spus-o acum cinci minute!

Robert: Ai sărit de la întrebare, mi-ai schimbat tema! Ce înseamnă asta că vrei să pleci acasă? Victimizare?

Pe de altă parte, Robert se va simțit dezamăgit și atacat de spusele Mihaelei și îi va reproșa acesteia atitudinea pe care a adoptat-o față de el.

Tânărul îi va spune partenerei sale că l-a înjosit cu vorbele și cu reacțiile ei.

„Mă deranjează că mă ataci! Vrei să mă înjosești! Vrei să mă distrugi! Bine, obține bine femeia ce vrea!”, a spus Robert.

Citește și: Momente romantice în Casa iubirii! Lorena și Laurențiu au decis să mai dea o șansă relației lor! „Ce dor mi-a fost de tine!” Cei doi îndrăgostiți au avut parte de o întâlnire de senzație pentru a marca împăcarea

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.