Mihaela și Robert se vor întâlni în Cuibușorul iubirii! Aflați dacă vor reuși cei doi concurenți să își rezolve problemele și dacă își vor salva relația, luni, 24 iulie, de la 10:00 și 16:30

Author: Ana Filip
Actualizat: 23 iul 2023, 20:00
Foto(5)

Mihaela, copleșită de regrete în Casa iubirii! Robert o va invita în Cuibușorul iubirii! Aflați ce se va întâmpla între cei doi concurenți și dacă vor reuși să meargă mai departe împreună, luni, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Gala de duminică a emisiunii Casa iubirii a fost marcată de tensiuni și suspans, deoarece Bianca, Robert și Ionuț au ajuns în pragul eliminării și au așteptat cu nerăbdare și emoții verdictul anunțat de Andreea Mantea. În cele din urmă, Bianca și Robert au fost cei salvați de voturile de susținere din partea publicului, în timp ce Ionuț a fost cel care a părăsit competiția, spre uluirea și tristețea tuturor.

Vizibil emoționat, Ionuț a mărturisit că se simte pe de o parte fericit că pleacă acasă și pe de altă parte trist deoarece se va despărți de tot ceea ce a însemnat pentru el Casă iubirii.

Mihaela și Robert se vor întâlni în Cuibușorul iubirii

În ediția de luni, concurenții din Casa iubirii vor începe o nouă săptămână într-o atmosferă la fel de tensionată, deoarece Mihaela și Robert își vor continua disputa infantilă și își vor spune din nou reproșuri și replici acide, în încercarea disperată de a ajunge la un numitor comun.

Deși Mihaela a suferit cumplit în cadrul celei mai recente Gale deoarece Robert a fost nominalizat spre eliminare și s-a temut teribil că nu cumva partenerul ei să fie cel eliminat, în ediția de luni, tânăra va continuă seria reproșurilor la adresa iubitului ei.
Întrebată de Bianca dacă regretă ceva din tot ceea ce a spus în timpul Galei, Mihaela a mărturisit că regretă faptul că i-a spus lui Robert că nu știe să sărute.

Însă cu toate acestea, concurență va fi în continuare nemulțumită de atitudinea mult prea distanță și rece afișată de partenerul ei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În cele din urmă, Mihaela și Robert se vor întâlni în Cuibușorul iubirii, camera special amenajată pentru întâlnirile romantice ale concurenților care au deja un cuplu sau sunt în perioada de cunoaștere.

Rămâne de văzut ce anume își vor spune cei doi concurenți și ce se va întâmpla cu relația lor, luni, 24 iulie, in Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Citește și: Laurențiu și Lorena, întâlnire cu peripeții în camera roșie! Concurenta i-a cerut explicații lui Laurențiu pentru gestul lui față de Bianca! „Dacă ar trebui să mai fac încă o dată că să văd o reacție aș face-o!”

Citește și: Larisa și George, noul cuplu din Casa iubirii! Cei doi îndrăgostiți și-au mărturisit sentimentele reciproc! „Vrei să fii prima mea iubire?” Iată ce surpriză i-a pregătit George iubitei sale