Mihaela și Sorin Rus, împreună după finala sezonului 2 al emisiunii ”Casa iubirii”: ”Abia aștept să-i împărțim”

Author: Diana Bostan
Actualizat: 15 ian 2024, 12:31

Mihaela și Sorin, împreună după ”Casa iubirii”

Sursa: TikTok

Mihaela și Radu au fost desemnați câștigătorii celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”. Frumoasa blondină a fost surprinsă în compania lui Sorin Rus, câștigătorul primului sezon. Ce se întâmplă între cei doi?

După marea finală a emisiunii ” Casa iubirii”, susținătorii se așteptau ca Mihaela să fie surprinsă în compania lui Robert, însă se pare că drumurile celor doi nu s-au intersectat, iar câștigătoare a mers cu trofeul la Satu Mare.

Mihaela și Sorin s-au întâlnit după finala emisiunii ”Casa iubirii”

Încă un trofeu ”Casa iubirii” ajunge în Țara Oașului. După ce Sorin a câștigat titlul la băieți, în primul sezon al emisiunii, în cel de-al doilea sezon a venit rândul Mihaelei.

Sorin și-a arătat susținerea pentru Mihaela și s-a bucurat enorm în momentul în care aceasta a primit trofeul și cecul în valoare de 75.000 de lei.

Citește și: Cine sunt noii concurenți din sezonul 3 ”Casa iubirii”. Tinerii sunt dispuși să își caute iubirea și au venit să își caute jumătatea

Mihaela și Sorin și-au luat susținătorii prin surprindere și s-au afișat împreună.

Sorin a așteptat-o pe Mihaela cu un tort și cu flori, iar întregul moment a fost postat pe rețelele de socializare. Mihaela a spus de nenumărate ori în emisiune că Sorin ar fi tiparul său de bărbat, iar acum amândoi sunt singuri. Fanii speră ca pe viitor cei doi să formeze și un cuplu, însă rămâne de văzut dacă între cei doi va fi ceva mai mult decât o prietenie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

”Sunt aici cu Mihaela, câștigătoarea sezonului 2 al emisiunii ”Casa iubirii”. Uite aici și cecul și trofeul, aici sunt banii pe care abia aștept să-i împărțim. Felicitări”, a spus Sorin Rus, într-un video postat pe contul său de TikTok.

@sorinrusfit Felicitari Mihaela!🏆👸@Mihaela Homa #casaiubirii ♬ original sound- Sorin Rus

Mihaela Homa este câștigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”

Mihaela este cea care a câștigat sezonul 2 „Casa iubirii” și cecul de 75.000 de lei! Aceasta a ținut să le mulțumească susținătorilor printr-o postare specială, pe contul său personal de Instagram.

”Dragii mei, iată că a venit și ziua cea mare:MAREA FINALĂ Casa iubirii Sezonul 2
Mă bucur că am fost aleasă să fac parte din acest proiect unic și emoționant.

Îmi aduc aminte de prima zi când am pășit in Casa iubirii și mi-am dorit să ajung până în finală alături de dragostea pe care mi-am dorit sa o găsesc aici dar nu am îndrăznit să visez că eu chiar voi câștiga trofeul mult râvnit de atâția concurenți .”, a scris aceasta pe contul său personal de Instagram.

Citește și: Prima reacție a lui Radu după ce a câștigat marea finală a emisiunii ”Casa iubirii”: ”Sunt aici cu cecul și cu trofeul”

Tânăra din Satu Mare este de părere că a meritat acest trofeu pentru că a suferit, a luptat, a iubit și a plâns. Mihaela le-a mulțumit tuturor pentru susținere și deși nu și-a imaginat că va ajunge până aici, blondina este extrem de fericită și de mândră că a reușit în ciuda tuturor răutăților.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.