Mihaela simte din nou fiorii iubirii. Câștigătoarea sezonului 2 „Casa Iubirii” l-a uitat pe Robert

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 10 feb 2024, 14:03

Mihaela recunoaște că nu a trecut peste rănile din relația cu Robert

Sursa: Facebook Mihaela Homa

Mihaela a avut o relație tumultuoasă cu Robert, atât în cadrul emisiunii „Casa Iubirii”, dar și în afara acesteia, însă despărțirea lor a fost inevitabilă.

Mihaela este câștigătoarea sezonului 2 al emisiunii „Casa Iubirii”, iar aceasta a avut o complicată poveste de dragoste cu Robert, ce nu a ajuns să dureze foarte mult. După doar câteva luni de la despărțirea de Robert, Mihaela și-a deschis sufletul în fața iubirii, descoperind astfel un nou bărbat care să îi ofere fiorii iubirii.

Câștigătoarea emisiunii „Casa Iubirii” l-a uitat pe Robert

Fericirea se ține lanț de Mihaela, câștigătoarea sezonului doi al emisiunii „Casa Iubirii”, după ce a câștigat marele premiu al emisiunii, aceasta a recunoscut că simte fluturi în stomac când

vorbește despre bărbatul ce se află în prezent în viața ei. Deși conexiunea pe care a avut-o cu Robert nu a fost de lungă durată, iar despărțirea lor a avut loc acum câteva luni, Mihaela oferă o nouă șansă iubirii și nu regretă deloc această decizie.

Mihaela a fost invitată la podcast-ul „Foc pe bârfă”, găzduit de Ionuț Stoica, fostul coleg de emisiune al acesteia, iar discuția a făcut-oe pe câștigătoarea sezonul doi al emisiunii „Casa Iubirii” să ofere detalii neștiute despre viața ei amoroasă.

Aceasta a dezvăluit că în viața ei se află un bărbat ce îi oferă fiorii dragostei, bărbat ce a făcut-o să uite de Robert, cel cu care a avut o relație pe parcursul emisiunii.

Citește și: „Am vrut să sun la ambulanță”. Probleme grave de sănătate pentru Radu de la „Casa iubirii”! Ce a pățit câștigătorul sezonului 2

Deși Mihaela este singură și în căutarea iubirii, aceasta nu vrea să facă decizii pripite, astfel încât este în continuare într-o perioadă de redescoperire proprie, în care își analizează detaliat pretendenții. Mihaela a discutat în cadrul podcast-ului că nu a reușit să treacă peste toate rănile pe care le-a acumulat în cadrul emisiunii „Casa Iubirii”, motiv pentru care nu se simte pregătită să facă un pas atât de important încă.

Ce vârstă are pretendentul la inima Mihaelei?

Gazda podcast-ului a reușit să o facă pe Mihaela să spună mai multe detalii despre bărbatul ce i-a furat inima, iar aceasta a recunoscut că cei doi nu formează un cuplu, însă acesta i-a atras atenția și o face să simtă din nou fluturi în stomac. Deși cei doi îndrăgostiți nu formează o relație, lucrurile par să evolueze în direcția cea bună, deoarece cei doi au avut numeroase discuții legate de viitor, iar bărbatul i-a propus să se mute la el, în cazul în care își dorește să

aibă o relație cu el. Aceasta a adăugat că bărbatul este cu doi ani mai mic decât ea, atrăgându-le mereu atenția celor mai tineri.

„Mihaela: Nu suntem împreună. Sunt singură încă. Dar nu îmi place că lui nu-i place lumea asta în care mă învârt eu.

Ionuț: Păi e foarte frumoasă chestia asta. Pentru că atunci vezi că omul te vrea pe tine, nu ce e în jurul tău.(…)

El nu e persoană publică, să înțeleg?

Mihaela: Nu

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Ionuț: Dar pare bărbat serios.

Mihaela: Da. Nu știu dacă o să fim împreună. Mai am pretendenți care mă caută, îmi scriu. Eu sunt foarte selectivă, dar el mi-a atras atenția foarte mult. Cred că e și puțin gelos, dar într-un fel mă bucură, înseamnă că mă place mult. (…)

Ionuț: E mai înalt ca tine?

Mihaela: Da! Și arata foarte bine. Ca un gladiator.

Ionuț: Crezi că s ar descurca la tine la Oaș? Pare dispus să vină acolo?

Mihaela: Probabil (n.r. că s-ar descurca). Da(n.r. pare dispus să se mute în Țara Oașului), îi plac tradițiile.(...) Am o reținere. După câte mi s-au întâmplat, sunt precaută. Când aud că mi spun cuvinte foarte mari, îi zic: ”Ok, încetează, te rog!”. Mi-e frică să nu rămân cu cuvintele. Nu mi se urcă la cap.

Îl țin încă, nu în friendzone, în tatonări.(...) El a zis că, dacă mi-aș dori să avem o relație, să mă mut la el.(…) Mi se pare foarte rapidă treaba. Ne luăm una-două.(…) În momentul de față, încă sunt precaută. Recunosc că îmi dă fluturași când îl văd.

Ionuț: După toată experiența pe care ai avut-o, să mai ai fluturași în stomac, înseamnă că e ce trebuie băiatul.(...) Pot să te întreb vârsta lui?

Mihaela: Da, e mai mic cu doi ani. Eu numai din ăștia îmi găsesc. Mai tinerei(n.r. râde)”, este doar o parte din discuția celor doi, potrivit wowbiz.ro.