Mihaela va da cărțile pe față și îi va dezvălui lui Alexandru ce părere are Patricia despre el! „Sus în vestiar a zis că peste două săptămâni vrea să te trimitem acasă!” Aflați cum va reacționa noul concurent, marți, 6 iunie, de la 10:00 și 16:30

Autor: Ana Filip
Actualizat: 06 iun 2023, 12:08
video Foto(6)

Tensiuni și rivalități aprige, marți, 6 iunie, în Casa iubirii! Noul concurent, Alexandru, va stârni controverse uriașe în rândul fetelor! Mihaela o va pune la punct pe Patricia, dezvăluind ceea ce a spus despre Alexandru în culise! „Patricia, dacă crezi că ți-e teamă că te voi răni în dragoste, nu mă elimina!”

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi momente surprinzătoare, întâlniri de senzație în camera roșie, însă și de multe certuri și tensiuni aprige iscate din gelozie, invidie, sau orgoliu prea puternic. După emisiunea de luni, în care fetele au fost luate prin surprindere de apariția uluitoare a noului concurent, Alexandru, care a făcut furori cu gesturile sale și cu detaliile inedite despre viața personală, în ediția de marți, lucrurile se vor precipită din nou în Casa iubirii, după ce Mihaela va lansa câteva replici acide la adresa Patriciei.

Mihaela va da cărțile pe față și îi va dezvălui lui Alexandru ce părere are Patricia despre el

În ediția de marți, 6 iunie 2023, în Casa iubirii va pluti o atmosferă tensionată, deoarece vechile rivalități din casa fetelor vor ieși din nou la suprafață și se vor iscă noi certuri. După ce Ionuț îl va provoca pe noul lor coleg, Alexandru, la jocul „Smash or Pass”, Mihaela va interveni și va face dezvăluiri uluitoare din culise.

Alexandru va răspunde cu „Smash” atunci când va fi întrebat despre Patricia și despre Bianca, însă la un moment dat, Mihaela va interveni și îi va spune noului concurent faptul că Patricia se preface deoarece în vestiar le-a zis colegelor sale că peste două săptămâni să îl trimită acasă pe Alexandru.

Mihaela: Acum ți-a dat „Smash”, Alexandru și sus în vestiar a zis că peste două săptămâni vrea să te trimitem acasă!

Patricia: Mihaela, era o glumă!

Alexandru: Îți dai seama ce m-aș supără, Patricia, foarte mult!

Patricia: Noi avem acum în Casă niște clinciuri cu Robert și Miheala! Și tot ceea ce se spune în jurul lor o iau că pe un atac! Am întrebat în glumă, Mihaela! De ce iei toate lucrurile și le folosești împotriva mea?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mihaela: La ține totul e în glumă! Dar în glumă există adevăr!

Patricia: Nu a fost o glumă! A fost o întrebare! N-am afirmat lucrul asta!

Mihaela: Așa într-un mod ironic: Fetelor ce ziceți, în două săptămâni îl dăm afară?

Alexandru: Patricia, dacă crezi că ți-e teamă că te voi răni în dragoste, nu mă elimina!

Citește și: Bianca, dezamăgită de atitudinea lui Laurențiu! „Nu mă place și au fost niște jocuri!” Concurenta i-a adus reproșuri aprige lui Laurențiu, după ce a fost respinsă

Citește și: Tensiuni uriașe între Bianca și Mihaela în „Casa iubirii”! Bianca este acuzată de Robert și de iubita lui că vrea să-i despartă. Mihaela a fost pe punctul de a răbufni: „Am ieșit afară să nu-i fac ceva”