Mihaela va izbucni în lacrimi din cauza lui Robert! „Am înțeles foarte bine, nu vrei să fie nimic între noi! Îmi scoți ochii pentru orice!” Bianca va fi dată afară din platou! Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii, joi, 6 aprilie, de la 10:00 și 16:30

Author: Ana Filip
Actualizat: 06 apr 2023, 20:09
Foto(4)

Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! „Ai spus că Bianca e singura care te atrage ca și personalitate!” Bianca, acuzată că a intervenit între Mihaela și Robert! Andreea Mantea va lua o decizie neașteptată în privința Biancăi! „Te rog să ieși din casă! Afară!”

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare publicul cu noi momente de senzație, escapade romantice ale concurenților care au o relație în cadrul show-ului, dar răsturnări neașteptate de situație și tensiuni aprige ce au loc aproape în fiecare ediție. În ediția de miercuri, lucrurile au scăpat de sub control în cazul triunghiului amoros format din Patrcik, Nona și Ionuț, care au ajuns din nou să își spună reproșuri tăioase și replici acide.

În ediția de joi, lucrurile se vor precipita în jurul altor trei concurenți, de această dată protagoniștii vor fi Mihaela, Bianca și Robert care au ajuns la tensiuni de proporții.

Mihaela va izbucni în lacrimi din cauza lui Robert! „Am înțeles foarte bine, nu vrei să fie nimic între noi! Îmi scoți ochii pentru orice!”

În ediția de joi, 6 aprilie, în Casa iubirii, Mihaela și Robert vor ajunge la un pas de a lua o decizie radicală în privința perioadei lor de cunoaștere.

Concurenta va izbucni în lacrimi la un moment dat și îi va reproșa lui Robert faptul că i-a dovedit din atitudinea distantă că nu își dorește o relație cu ea și totodată i-a scos ochii de câte ori a avut ocazia, semn că nu are de gând să lupte pentru a fi împreună.

Citește și: Momente tensionate în Casa iubirii! Ionuț i-a reamintit Nonei că a vrut să-l sărute! Ce explicație a adus concurenta, chiar în prezența actualului ei iubit! „El s-a lepădat de mine pentru altă fată!” Iată cum a reacționat Patrick!

Mihaela: Am înțeles foarte bine, nu vrei să fie nimic între noi! Dar nu mai induce lumea în eroare, că și cum eu am umblat după ține și nu vreau să văd asta! Îmi scoți ochii pentru orice!

Robert: Nu-ți scot ochii pentru orice, doar că m-ai dezamăgit pentru că te-ai luat după ea! Atât!

Ionuț: Mihaela n-ai de ce să plângi! Până la urmă ai făcut ce ai simțit și gata!

Cristina: Lasă, Ionuț, Mihaela merită ceva mult mai bun!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ionuț: Clar! Ai primit numai uși închise în nas și ce! O să vină și pentru tine un băiat care să te merite!

Robert: Am zis că nu vreau să fiu următorul! Asta am zis! Și nu vreau!

Cristina: După ce ai venit de la date-ul cu Mihaela, ai zis că Bianca este singură care te atrage că și personalitate!

Bianca: Gata, eu mă duc! Eu mă duc! Camera pot să ies? Lăsați-mă, va rog, să ies, că ies așa!

După ce a fost martora întregii discuții aprinse iscată între Mihaela și Robert și a auzit și acuzațiile care au planat asupra ei, că ea ar fi de fapt, pe placul lui Robert, Bianca va pleca în lacrimi din platou.

În cele din urmă, Bianca va reveni în platou, însă Andreea Mantea va lua o decizie neașteptată la adresa ei.

„Te rog să ieși din casă! Afară!”, va spune Andreea Mantea.

Citește și: Ionuț, atac direct la adresa Nonei: ”Vorbele tale contrazic faptele tale” Urmăriți o ediție incendiară ”Casa Iubirii”, miercuri, 5 martie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?