Mihaela va izbucni în lacrimi, după întâlnirea cu Robert în camera roșie! „Vreau să te rog un lucru” Radu va fierbe de gelozie după ce Cristina îl va întâlni pe Marinel! Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii, vineri, 17 martie, de la 10:00 și 16:30!

Author: Ana Filip
Actualizat: 16 mar 2023, 20:36
Foto(5)

Marinel, lovitură teribilă pentru Radu! Concurentul o va chema pe Cristina în camera roșie, fapt ce îl va înfuria peste măsură pe Radu! „Nu te văd bine!” Patrick va fierbe și el de gelozie, după ce Ionuț o va întâlni pe Nona în camera roșie! „Chiar mă simt deranjat!”

Sezonul al doilea al emisiunii Casa iubirii continuă cu noi momente de surprinzătoare, tensiuni aprige iscate din gelozie, dar și răsturnări uluitoare de situație prin care trec mai ales concurenții care au deja o relație în cadrul show-ului. Deși păreau din ce în ce mai apropiați și au arătat tuturor că se plac foarte mult și chiar au ajuns să aibă sentimente puternice unul pentru altul, Cristina și Radu au ajuns de la extaz la agonie, după întâlnirea avută în afara platourilor de filmare și au petrecut mult timp împreună, discutând multe aspecte despre relația lor.

În ediția de joi, lucrurile au scăpat de sub control, iar cei doi îndrăgostiți au ajuns într-un impas dificil. Nici pentru Patrick și iubita lui lucrurile situația nu va fi prea roz, după ce Ionuț o va chema pe Nona în camera roșie.

Mihaela va izbucni în lacrimi, după întâlnirea cu Robert în camera roșie! Iar Radu va fierbe de gelozie după ce Cristina îl va întâlni pe Marinel

În ediția de vineri a emisiunii Casa iubirii, concurenții vor avea parte de multe momente surprinzătoare și de răsturnări uluitoare de situație, ce vor pune la grele încercări unele cupluri.

Citește și: Cristina și Radu, primul mare impas în cuplu! Concurenta se teme ca povestea lor de iubire să nu ajungă la final! „Am simțit un gol în suflet, dacă am văzut ca te comporți după date atât de rece!” Iată ce anume s-a întâmplat între cei doi îndrăgostiți!

Profitând oarecum de vulnerabilitatea Cristinei, care se află într-o situație delicată cu iubitul ei, Marinel o va chema pe frumoasa tânără în camera roșie, invocând faptul că și-a dorit să îi asculte doleanțele și eventual să îi ofere sprijinul lui aparent prietenesc. Însă această întâlnire nu va fi văzută cu ochi buni de către Radu, care se înfurie teribil și își va arată gelozia care îl macină.

Ionuț: Ia vezi Radule!

Marinel: Nu te văd bine! I-am zis și lui Radu, că el zicea că are nevoie de zece minute să te împace și i-am zis că poate zece zile, dar nici după zece zile nu te împacă!

Cristina: E prea sigur pe el!

Pe de altă parte, Ionuț o va chema pe Nona în camera roșie, spre marea uluire a ei.

Însă și mai mare îi va fi mirarea lui Patrick, atunci când va vedea imaginile și se va înfuria cumplit, acuzându-l din nou pe rivalul lui că a recurs la noi jocuri și îl deranjează foarte mult.

Ionuț: Să vedeți ce încântată vine acum, că ea crede că vine Patrick în camera roșie!

Patrick: Sincer, chiar mă simt deranjat... iartă-mi expresia, de jocurile astea!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ionuț: Dar ce i-am făcut, am vorbit cu față!

Patrick: Nu ai făcut nimic!

Ionuț: Exagerați rău!

Și tot în ediția de vineri, Robert o va chema pe Mihaela în camera roșie, însă tânăra va fi foarte dezamăgită de faptul că tânărul în loc să încerce să apropie de ea, o va ruga să îl ajute cu ceva anume. Concurenta va izbucni în lacrimi după ce se va încheia întâlnirea și va merge în casă fetelor unde va plânge cu lacrimi amare.

Robert: Vreau să te rog un lucru! Dacă poți să-l faci!

Marinel: Plânge! Ce i-ai zis?

Ionuț: Ce i-ai făcut?

Robert: Nimic!

Citește și: Patrick a dat-o din nou în bară. Concurentul se află în fața unei situații fără precedent, după ce a făcut publice informații din emisiune, pe live. Nona izbucnește în lacrimi când află ce pedeapsă a primit iubitul său

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.