Mihaela va izbucni în lacrimi! „Își bate joc de mine!” Aflați cum va reacționa concurenta când va vedea că Robert o va îmbrățișa pe Catinca, miercuri, 11 octombrie, in Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 oct 2023, 20:29

Mihaela, in lacrimi

Sursa: Captură KANAL D

Mihaela, dezamăgită din nou de comportamentul lui Robert! „M-am săturat! Nu mai vreau!” Concurenta va izbucni în lacrimi când îl va vedea pe Robert în ipostaze tandre alături de Catinca!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii continuă să surprindă publicul cu noi momente de senzație, cu povești frumoase de iubire, cu noi concurenți dornici să își caute jumătatea, dar și cu multe răsturnări uluitoare de situație. După ce în ediția precedentă, Lorena și Laurențiu s-au împăcat și au mai dat o șansă relației lor, în ediția de miercuri, va predomină o atmosfera tensionată, deoarece Mihaela va izbucni în lacrimi din cauza unor gesturi neadecvate la care va recurge Robert la adresa Catincăi.

Mihaela, dezamăgită din nou de comportamentul lui Robert! „M-am săturat! Nu mai vreau!”

În ediția de miercuri, 11 octombrie 2023, lucrurile se vor precipita din nou în Casa iubirii, deoarece Mihaela și Robert vor ajunge într-un punct critic al relației lor. În ciuda faptului că au încercat în ultima vreme să își rezolve vechile neînțelegeri și probleme apărute în cuplu, cei doi concurenți se vor confruntă cu noi obstacole.

Mihaela va izbucni în lacrimi amare, în momentul în care îl va vedea pe Robert îmbrățișând-o pe Catinca. Tânăra va exploda de gelozie și va exclamă în fața tuturor că s-a săturat de atitudinea lui Robert și a ajuns la capătul puterilor, fiind pe cale să renunțe la relația lor. Pe de alta parte, Robert va fi uluit de reacțiile Mihaelei si va sublinia ca nu are de ce sa plângă si sa se consume, pentru ca nici el nu s-a supărat pe ea când a dansat cu Cosmin. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Bianca: Ieri ai plâns și azi nu te mai interesează!

Mihaela: Nu mă mai interesează ce a spus! Să facă ce vrea! Ce are el și ce oferă? M-am săturat! Nu mai vreau! Își bate joc de mine, efectiv!

Robert: E culmea!

Citește și: Momente romantice în Casa iubirii! Lorena și Laurențiu au decis să mai dea o șansă relației lor! „Ce dor mi-a fost de tine!” Cei doi îndrăgostiți au avut parte de o întâlnire de senzație pentru a marca împăcarea

Citește și: Cosmin, decizie uluitoare în privința Juliei! „O s-o percep altfel de azi înainte pentru că am văzut o persoană mai deschisă și mi-a plăcut!” Iată cum a reacționat Catinca