Mihai Albu a elucidat misterul pozei care a ingrijorat pe toata lumea! Designerul a scapat de cel mai mare complex! Iata din ce cauza avea fata tumefiata zilele trecute

Editor: Daniela Iliuta Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:38

Acesta a marturisit ce s-a intamplat cu adevarat cu aspectul sau fizic si cum s-a recuperat.

Mihai Albu a marturisit ca de multi ani se confrunta cu probleme grave de cadere a parului si abia la 53 de ani si-a facut curaj si a dorit sa scape de cel mai mare complex fizic. Acesta a apelat la implant de par pentru a-si vedea visul implinit.

"Ajunsesem sa-mi controlez pozitia in momentul in care vorbeam cu cineva sau chiar dadeam un interviu, trebuia sa nu am vreo lumina in spatele meu, ca mi se vedea prin par si cand ajungi asa, e o problema, trebuie sa iei o masura! Avea un

oarecare complex, am trecut peste un prag psihologic, pe care l-am avut in ultimii sapte, s-a rarit foarte tare parul, cred ca la un moment dat dadusem in penibil, il aduceam din parti spre centru, vestita suvita! Mi s-a parut ca nu e in regula! Mi-adat un look mai tineresc!", a spus Mihai Albu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata

ce declaratii a mai facut designerul despre interventia care i-a schimbat complet infatisarea si ce parere a avut actuala sa iubita despre decizia acestuia: