Mihai Albu ar fi topit verigheta Iuliei, după divorț. Care este motivul pentru care a făcut acest gest. Ce fel de energie transmite aurul, de fapt

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 19 sep 2024, 14:15

Mihai Albu, fostul soț al Iuliei Albu, ar fi luat verigheta înapoi de la aceasta și ar fi topit-o

Sursa: captură video Follow us

Mihai Albu este bănuit că ar fi topit verigheta fostei sale soții, Iulia Albu. Ce nu știe designerul este faptul că, dacă gestul său este real, e posibil să fi atras mai multe energii.

Potrivit specialiștilor, aurul este, în afară de un metal prețios, cunoscut pentru proprietățile sale unice în diferite domenii, inclusiv cel spiritual și energetic.

Se pare că Mihai Albu nu a luat în calcul posibile atracții ce ar putea veni de pe urma topirii verighetei fostei sale soții.

Mihai Albu, fostul soț al Iuliei Albu, ar fi luat verigheta înapoi de la aceasta

În timpul emisiunii matinale „Follow us”, Ilinca Vandici și Teo Trandafir au dezbătut puțin subiectul controversat, care îl are în rol principal pe nimeni altul decât celebrul designer, Mihai Albu.

Mihai Albu, fostul soț al Iuliei Albu, ar fi luat verigheta înapoi de la aceasta și ar fi topit-o, imediat după divorț.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Conform spuselor Ilincăi Vandici, Mihai a povestit, într-un interviu recent, că la momentul respectiv nu-și mai aduce aminte, dar crede că s-ar fi dus și ar fi topit verigheta.

Mihai Albu ar fi „luat” și pantofii Iuliei, pe care i-a oferit cadou în ziua nunții, iar după divorț i-ar fi expus într-un magazin.

„Iar pantofii pe care i-a oferit Iuliei în ziua nunții i-ar fi expus într-un magazin, dar la un moment dat s-au „ponosit”, spune

Teo Trandafir.

Ce fel de energie transmite aurul

Se crede că aurul transmite energie de prosperitate și poate atrage oportunități materiale. Iată ce energii transmite aurul:

  • Energie de putere și prosperitate: aurul este considerat un simbol al bogăției, succesului și abundenței;
  • Energie de protecție: în anumite culturi, aurul este folosit pentru a crea talismane și amulete, deoarece se consideră că protejează purtătorul de energii negative sau pericole;
  • Energie de purificare și vindecare: în medicina alternativă și terapiile energetice, aurul este asociat cu purificarea și echilibrul energetic;
  • Energie de iluminare și spiritualitate: în unele tradiții spirituale, aurul este văzut ca un metal divin, fiind asociat cu soarele și lumina;
  • Energie de vitalitate și sănătate: în unele practici, cum ar fi medicina ayurvedică, aurul este folosit sub formă de particule fine în preparate numite bhasma, despre care se crede că oferă vitalitate și echilibru corpului.

Urmăriți întregul moment din emisiunea „Follow us” în materialul de mai jos: