Mihai Albu, NEGRU DE SUPARARE! Designerul de pantofi si-a atacat dur sotia VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:49

Mihai Albu a facut marturisiri cutremuratoare, pentru prima data de la divortul de fosta sotie, Iulia Albu.

Designerul de pantofi este vehement si revoltat la adresa fostei sotii! Mihai Albu a simtit nevoia sa vorbeasca in exclusivitate pentru “ Drept la tinta ”, de cateva episoade care l-au marcat. Desi au divortat tinandu-se de mana si fara scandal, iata ca acum Mihai Albu i-a declarat razboi fostei sotii. Recent, Mihai Albu a dezvaluit ca nu a mai putut suporta gesturile Iuliei, mai ales ca aceasta a incalcat intelegerile dintre ei.


Noi ne-am inteles pe cale amiabila si am convenit sa avem un divort cat se poate de civilizat si decent. A tinut pana la un moment dat. Eu nu vreau ca fiica mea, cand va creste, si va cauta articole despre divort, sa apara lucruri neadevarate. Daca e sa ma deranjeze ceva foarte tare, e vorba despre expunerea copilului meu ”, a declarat Mihai Albu.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.