Mihai Bendeac a dat jos 10 kilograme! Cum a reusit sa aiba trup de manechin? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:36

Cum a reusit Mihai Bendeac sa aiba acum trup de manechin? Ei bine, timp de trei luni a fost la sala si a facut nici mai mult nici mai putin decat 26 de antrenamente!

Asa a reusit sa dea jos 10 kilograme! Acum, arata ca tras printr-un inel si credem ca, daca o sa continue in ritmul asta, il va rivaliza tocmai pe Peter Andre. 

“Soluţia e simplă. Carne pe grătar, nu dulciuri, abtinere totala de la orice pofte. Plus antrenamente, alergari etc", declara Bendeac pe Facebook-ul personal. Actorul reprezinta un model de urmat si bineinteles ca astfel de exemple pozitive tare ne mai plac!

 

Credeam ca le-am auzit pe toate pana acum, insa o artista care sa declare raspicat ca si-ar ierta iubitul daca acesta ar insela-o

nu ajunsese pana la urechile noastre!

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Maria Radu pare sa fie resemnata cu gandul ca barbatii tind sa-si demonstreze potenta si prin alte asternuturi, asta chiar daca sunt implicati intr-o relatie stabila.

 

Cam ciudata situatie. Nu credeti? Adica, daca iubitul ii urmareste Mariei Radu aceasta declaratie, fix in seara asta pleaca pentru cateva ore de acasa. Nu credeti? Cum sa zici asa ceva? Mai rau il atati! Nu ne place!