Mihai Bendeac, despre depresia prin care a trecut: "Am plans si am folosit diferinte substante ca sa-mi revin"

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 18:57

Mihai Bendeac si-a revenit dupa depresia in care a fost acum cateva luni.

 

Mihai Bendeac, despre depresia prin care a trecut: "Am plan si am folosit diferinte substante ca sa-mi revin"
Mihai Bendeac si-a revenit dupa depresia in care a fost acum cateva luni.
Intr-un interviu acordat emisiunii WOWbiz, Mihai Bendeac a vorbit despre cea mai grea perioada din viata lui.
"Nu mai am niciun regret. Am invatat ca nu exista trecut si viitor, ci doar prezent.
Mi-a fost greu atunci cand mi s-a ingradit dreptul la libera exprimare. Am fost acasa si am plans cand acei oameni care mi-au ingradit mie dreptul la libera exprimare s-au dus in Parlament si s-au plans ca lor li se incalca dreptul la libera exprimare. Am folosit diferite substante ca sa imi revit. Luam pastile ca sa pot sa dorm. Am fost mereu omul pastilelor. Vad o pastila si o iau.
Apoi intreb ce e. Am consumat si alcool. Nu pot sa zic ca am fost alcoolic, dar am avut nopti in care am baut mult. Eu ies foarte mult cu fata lui Cotabita, Eliza. Ieseam praf, ne faceam pulbere. Am vorbit cu Cotabita si ne-am dat seama ca aveam un tipar. Acum, de trei saptamani nu am mai iesit", a declarat Mihai.

Intr-un interviu acordat emisiunii WOWbiz, Mihai Bendeac a vorbit despre cea mai grea perioada din viata lui.



" Nu mai am niciun regret. Am invatat ca nu exista trecut si viitor, ci doar prezent. Mi-a fost greu atunci cand mi s-a ingradit dreptul la libera exprimare. Am fost acasa si am plans cand acei oameni care mi-au ingradit mie dreptul la libera exprimare s-au dus in Parlament si s-au plans ca lor li se incalca dreptul la libera exprimare. Am folosit diferite substante ca sa imi revit.
Luam pastile ca sa pot sa dorm. Am fost mereu omul pastilelor. Vad o pastila si o iau. Apoi intreb ce e. Am consumat si alcool. Nu pot sa zic ca am fost alcoolic, dar am avut nopti in care am baut mult. Eu ies foarte mult cu fata lui Cotabita, Eliza. Ieseam praf, ne faceam pulbere. Am vorbit cu Cotabita si ne-am dat seama ca aveam un tipar. Acum, de trei saptamani nu am mai iesit
", a declarat Mihai.


Urmareste aici interviul!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.