Mihai Bendeac, marturii socante: "Femeile m-au TRAUMATIZAT"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:57

Ce curs normal al vietii, ce casnicie, ce copil? Mihai Bendeac nici nu vrea sa auda de asa ceva. Femeile l-au "traumatizat", iar pastilele i-au creat dependenta.

Urmariti marturisirile unui personaj total nonconformist, facute in exclusivitate aseara, la emisiunea WOWbiz.

O buna perioada a disparut din vizorul opiniei publice. Nimeni n-a mai stiut nimic de el. Se zvonea ca ar fi picat in depresie si ca ar fi devenit dependent de medicamente: "am fost intotdeauna un pastilor si omul dependentelor. Mie mi-a fost foarte usor sa cad in dependente", dupa cum el insusi recunoaste.

Dar actorul este ca pasarea Pheonix: renaste din propria cenusa.

S-a pus rapid pe picioare si se pregateste sa lanseze noi proiecte. Insa de un singur "proiect" nici ca vrea sa se lipeasca: o relatie serioasa! Sa aiba oare Mihai complexe legate de persoana lui, sau raspunsul sa se afle in stransa legatura cu relatia dintre mama si fiu?

"Sa spunem ca la un moment dat as accepta ca pot sa iubesc o alta femeie mai mult decat pe propria mama (…).
Dar niciodata n-as putea sa iubesc o femeie mai mult decat imi iubesc profesia si sa-i acord mai multa atentie decat accord profesiei mele".

Wow! Dupa asa o dezvaluire, nu stim cate domnisoare se vor incumeta sa-i mai treaca pragul. Mai ales ca Mihai recunoaste ca este "omul momentului" si nu se sfieste sa actioneze in consecinta, indifferent de urmari.

"Cred ca cel mai crud moment a fost atunci cand am fost logodit si poate cea mai lunga relatie din viata mea si la un moment dat am iesit, pur si simplu am simtit nevoia sa fiu
burlac din nou, nu mi-a gresit cu nimic persoana respectiva, nici eu ei... Pur si simplu, intr-o secunda".

Iar sirul marturisirilor nu se opreste aici! Actorul recunoaste ca nu a fost nevoit niciodata in viata sa "alerge" dupa o femeie. Au roit ele in jurul lui, mai ceva ca albinele la stupul de miere.

Nu-i de mirare ca ideea de "a face curte" unei femei nu este deloc pe placul sau: "Bun, hai sa fim cinstiti unul fata de celalalt.
Bai, te plac, da? Ma placi, da? Perfect. Nu ma pune sa fac o mie de temenele, sa-ti aduc o mie de flori, sa… Daca esti barbat adevarat, faci lucrurile astea dupa ce ai femeia respectiva!".
##VIDEO106255##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.