Mihai Calin: “Am avut multe ocazii sa emigrez, dar nu am putut”  Vezi de ce nu a plecat in SUA prezentatorul emisiunii “Norocul iti bate la usa”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 02 oct 2020, 13:45

Actorul Mihai Calin, prezentatorul emisiunii “Norocul iti bate la usa”, difuzata in fiecare sambata, la ora 21:30, la Kanal D, a fost plecat de multe ori in strainatate, in turnee.

Mihai Calin a marturisit ca a avut numeroase ocazii de a ramane in strainatate, dar niciodata nu a putut. “Cu toate ca am avut nenumarate ocazii de a emigra in alta tara, niciodata nu m-a batut gandul sa ma mut in strainatate. Prima ocazie a venit prin anii ’90, cand puteam sa raman in SUA, dar nu mi-am dorit din tot sufletul sa plec din Romania si de aceea nici nu am incercat.

Am vizitat foarte multe tari si am vazut multe orase frumoase, dar Romania-i tara mea", a declarat vedeta Kanal D.

Nu ratati, sambata, 1 noiembrie, emisiunea “Norocul iti bate la usa”, prezentata de Mihai Calin, de la ora 21.30, la Kanal D.( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.