Mihai Calin – Cand norocul bate la usa…

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 03 oct 2020, 03:00

Din 25 octombrie, norocul bate la usa in grila postului Kanal D, de la ora 21.30, iar cel responsabil cu atmosfera noului show este Mihai Calin.

Dupa aproape 20 de ani de la “stii si castigi”, emisiunea care l-a lansat pe actor in lumea televiziunii, acesta revine pe micul ecran cu “Norocul iti bate la usa”. Cat de norocos este Mihai in realitate? Aflam imediat!

- Cand ti-a batut, cel mai recent, norocul la usa?

in general, “relatia” mea cu norocul nu este foarte recunoscuta. Eu, cel putin,  nu  cred in norocul care pica din cer.

Cred ca noroc am avut de cand m-am nascut si pana acum. Consider ca sunt norocos pentru familia in care m-am nascut (parinti, bunici), consider noroc familia pe care mi-am facut-o (sotia si copilul), pot sa numesc noroc anumite intalniri profesionale. Dar nu categorisesc anumite intamplari punctuale ca fiind “noroc”. Noroc, in sensul de a castiga ceva anume, fara efort, fara a actiona, nu am avut.

- Ai lipsit ceva timp de pe micul ecran...
Cat de dor ti-a fost de televiziune?

Nu pot sa zic ca mi-a fost dor, pentru ca nu am lipsit total. De vreo zece ani nu am mai prezentat emisiuni TV, dar timp de cinci-sase ani am jucat diverse roluri. in acelasi timp, meseria mea de actor de teatru imi umple suficient viata. in toti acesti ani, a fost intalnirea cu publicul de teatru. Nu am constientizat o anumita lipsa, dar ca imi pare bine ca fac acum alte lucruri.
Din cand in cand, am nevoie sa schimb proiectele, ca orice om. Citeste tot interviul cu Mihai Calin pe apropotv.ro!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii