Mihai Calin, fascinat in copilarie de “lozul in plic”! Afla cine il indemna sa joace pe prezentatorul emisiunii “Norocul iti bate la usa”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:44

Mihai Calin este prezentatorul emisiunii-concurs “Norocul iti bate la usa”, de la Kanal D. Actorul marturiseste ca atunci cand era mic era atras de jocurile in care se castigau bani.

Actorul a povestit cat de fascinat era, in copilarie, de celebrul “loz in plic”. “Imi aduc aminte, copil fiind, ca tatal meu mereu ma indemna sa joc la loto sau la “loz in plic”. Au existat momente cand castigam sume mici, de multe ori acestea reprezentau chiar contravaloarea lozului, dar bucuria era imensa. Cu banii castigati puteai sa mai razui un loz”, ne-a declarat Mihai Calin.

In fiecare sambata seara, de la 21.30,

Mihai Calin ii provoaca pe romani sa castige sume importante de bani, in schimbul raspunsurilor corecte la intrebari de cultura generala. Cei care intra in joc  vor fi nevoiti sa puna ca miza obiecte din casa lor. In cazul in care raspund gresit la intrebari vor pierde si banii, si obiectele.

Cum se comporta oamenii cand  sunt pe punctul de a pierde televizorul, masina de spalat sau masina din parcare veti afla urmarind  sambata, de la 21:30, “Norocul iti bate la usa”, emisiunea de la Kanal D, in care tensiunea face casa buna cu banii.

( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.