Mihai Campineanu de la Suie Paparude este in coma indusa! Ce spun medicii despre starea de sanatate a acestuia

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 31 aug 2021, 06:40

Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, care a suferit un infarct miocardic, este in coma indusa, afirma medicii timisoreni, care spun ca starea acestuia "nu e foarte incurajatoare", dar si ca el nu are leziuni hemoragice cerebrale.

Directorul medical al Spitalului Judetean din Timisoara, Florin Birsasteanu a declarat ca Mihai Campineanu se afla, in continuare, sub supravegherea medicilor de la Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a unitatii medicale.

"Mihai Campineanu este in continuare la Spitalul Judetean din Timisoara, la ATI. I s-au facut unele investigatii, un RMN, este intubat, insa despre rezultate nu va pot spune prea mult, la cererea familiei. Acum el se afla in coma indusa de medicamente, este intubat.

inca nu ne putem da seama de starea lui, care nu este foarte incurajatoare. A dat unele semne, a miscat, insa a fost sedat apoi. Va pot spune ca nu are leziuni hemoragice cerebrale, asa cum s-a vehiculat", a spus Birsasteanu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

El a precizat ca Mihai Campineanu

va ramane sub supravegherea medicilor de la Spitalul Judetean din Timisoara. Liderul formatiei suie Paparude, Mihai Campineanu, a suferit un infarct miocardic, in noaptea de sambata spre duminica, la finalul unui concert sustinut la Timisoara.( sursa Mediafax)