Mihai Campineanu, intubat din nou, in urma unor complicatii. Liderul formatiei suie Paparude nu poate respira singur

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 oct 2020, 18:25

Liderul formatiei suie Paparude, Mihai Campineanu, care a suferit un infarct la finalul unui concert sustinut la Timisoara si care miercuri a iesit din coma indusa, a fost intubat din nou, deoarece nu poate respira singur.

Potrivit unor surse de la Spitalul Judetean Timisoara, medicii au decis, miercuri dupa-amiaza, sa il reconecteze la aparate pe liderul formatiei suie Paparude, Mihai Campineanu, din cauza unor complicatii. Conform surselor citate, Mihai Campineanu a fost din nou intubat si sedat.

Sursele citate sustin ca a fost nevoie de reintubarea liderului formatiei suie Paparude deoarece acesta nu poate respira singur.

Liderul formatiei suie Paparude, Mihai Campineanu, a suferit un infarct miocardic, in noaptea de sambata spre duminica, la finalul unui concert sustinut la Timisoara.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Colegii de trupa, care au si sunat la 112, afirmau ca Mihai Campineanu le-a spus, dupa concert, ca are dureri puternice in zona pieptului, apoi acesta s-a prabusit la pamant.

in cadere, cantaretul s-a lovit la fata.( sursa Mediafax)

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.