"Mihai Constantinescu a murit!" Stirea care a socat pe toata lumea

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 22 oct 2018, 13:44

O stire care anunta ca Mihai Constantinescu a murit a facut inconjurul internetului in Romania si a pus multa lume pe jar.

Din fericire stirea este una falsa, iar cel care a dezmintit informatia a fost chiar artistul, care a tinut sa dea o declaratie referitor la aceasta informatie.

Iata ce a declarat Mihai Constantinescu:

"As vrea sa rog din toata inima pe acea persoana care probabil ma iubeste atat de mult, sa nu mai scrie pe Facebook ca a murit. Eu sunt bine mersi, sanatos.

"Este a doua oara cand este postata stirea aceasta. Vreau sa spun ca ma intalnesc cu oameni simpli pe strada carora le vine sa planga(..)

"As vrea sa ma intalnesc cu personajul care face povestea aceasta atat de urata, sa facem cunostinta si sa ii explic cu toata dragostea ca il iubesc enorm.

"Dar sa se linisteasca, ca traiesc, sunt viu! Multumesc vietii, sortii, luminii, ca exist”, a declarat Mihai Constantinescu.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.