Mihai Constantinescu are o AMANTA? Cine sta intre el si iubita lui?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:25

Desi Mihai Constantinescu declara ca o iubeste pe Simona Secrier, in viata maestrului mai exista o feblete, de care nu se poate desparti.

Unde mai pui ca ii face acesteia declaratii de fata cu iubita! Si, indiferent ce va trece prin minte, sa stiti ca realitatea este cu totul alta.

Mihai Constantinescu nu a dat pana acum prea multe ocazii presei de scandal si nu a aparut de multe ori pe primele pagini ale tabloidelor. De 19 ani, artistul traieste o frumoasa poveste de dragoste  alaturi de cantareata Simona Secrier.

Dar mai exista cineva special in viata artistului! Oare cine este aceasta amanta perfecta si cum de a tinut-o ascunsa pana acum? In plus, cum poate sa o alinte chiar

de fata cu iubita?

Raspunsul il primim chiar de la el: "noi avem o pisica pe care o iubim, eu ii spun Amanta pentru ca se comporta ca o femeie indragostita, stie de toate mai putin- nu vorbeste".

Ne-am linistit, nici vorba de vreo noua despartire in showbizul autohton. Ba, in schimb, cei doi au o relatie atat de consolidata incat pret de 3 luni reusesc sa-si intretina relatia de la distanta.
El canta  pe litoral, ea in capitala.

Pe scena este un artist desavarsit, dar acasa e la fel? Simona e gata sa ne spuna tot: "el face micul dejun, el strange pentru ca eu fuga-fuguta, la serviciu, de dimineta".

Ca orice barbat, are si el un cusur, tot Simona ne spune: "Cateodata e cicalitor, imi spune pasii pe care trebuie sa-i urmez. Imi vrea binele, dar eu sunt berbec si sunt incapatanata si mai vreau sa fac si ca mine!".


Simona e constienta ca sunt multe domnisoare care ii vaneaza iubitul, insa e sigura ca tot la ea se intoarce.
##VIDEO117747##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.