Mihai Constantinescu, in stare din ce in ce mai grava! Medicii i-au sectionat traheea

Autor: O.P.

Mihai Constatinescu este internat in continuare la Spitalul Floreasca si starea lui este din ce in ce mai grava.

Surse medicale din cadrul spitalului spun ca marele artist se afla intr-o stare vegetativa si destul de grava. 

Mihai Constantinescu, in varsta de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitala pe 13 mai, in urma unui stop cardio-respirator, el fiind internat in unitatea spitaliceasca de mai bine de trei saptamani.

Citeste si: Ultimele detalii despre Mihai Constantinescu! Medicii au INTERZIS familiei sa-l viziteze! Ce se Intampla, de fapt?

„Ma simt foarte rau, ma simt ingrozitor! Pentru mine este o stare de disperare. Starea de sanatate a lui Mihai este acum stabila. Inima si-a reluat toate functiile. Ma intalnesc zilnic cu Simona. Pentru Mihai, eu, Simona si cativa prieteni suntem familia lui. Acum toti suntem concentrati pe rugaciuni'', a declarat fosta sotie a lui Mihai Constantinescu in urma cu ceva timp. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce șanse mai are Mihai Constantinescu să-și revină. Medicii au făcut anunțul așteptat de toată lumea

In varsta de 73 de ani, Mihai Constantinescu a facut un stop cardiac, iar cea care l-a gasit inconstient in propria casa este partenera lui de viata.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.