Mihai e devastat! "Nu inteleg de ce m-a mintit!" Ce strategie a jucat Alexandra de la Puterea dragostei? Discutiile din culise

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 29 iul 2020, 11:15

Alexandra si Mihai sunt intr-o cumpana de neimaginat! Cei doi concurenti pareau cuplul perfect, iar acum parca a explodat o bomba. VIDEO

Mihai de la Puterea dragostei este devastat, dupa ce Alexandra i-a spus ca pleaca din emisiune. Cu doar o zi inainte, blondina parea total indragostita si s-a aruncat in bratele lui Mihai.

Astazi, intre Alexandra si baieti a izbucnit un scandal monstru, blondina fiind acuzata ca are strategii si doar se foloseste de Mihai. Mai mult decat atat, ocupatii din trecutul Alexandrei par sa fie un subiect foarte intrigant pentru baieti, care au aflat ca fata nu ar fi fost chiar usa de biserica.

Mihai e devastat! "Nu inteleg de ce m-a mintit!"

"Daca vrei sa lupti pentru cineva stai si lupti!", a comentat George, in culise, dupa ce Mihai a plecat din platoul de filmare dezamagit si descumpanit.

" Ea mi-a spus ca ea pleaca, impreuna cu sora ei! Nu inteleg de ce a spus asta!", a raspuns Mihai derutat.

" Tu ai venit pentru un tipar de femeie si te-ai dus la cel mai periculos tipar!", a spus George.

" A jucat teatru de la bun inceput! Ea mimeaza iubirea, nu te-a mintit! Ea a vrea sa faca materiale si sa ajunga subiect de discutie!", a spus Paul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Dar de ce a mintit? Nu inteleg!", a spus Mihai.

Citeste si: Soc! La Puterea dragostei se intampla lucruri incredibile! S-au indragostit la prima vedere, iar intalnirea lor a spus tot

Citeste si: Cine e cu adevarat Alexandra de la Puterea dragostei? Discutie incendiara intre baieti: "Poti sa faci fata unei astfel de femei?"

Urmareste materialul video cu discutia din culise a lui Mihai cu baietii

Citeste si: Prima idila la Puterea dragostei sezonul 3! Alexandra s-a topit in bratele lui: "Mi-am dat seama ca esti streapper"

Citeste si: Scandal in casa dragostei! Alexandra e in razboi cu baietii care spun de unde o cunosc: "Ai venit sa faci teatru!"

 


Penultimul episod al serialului „Vinovați de Iubire” este difuzat la data de 19 septembrie 2024. Urmărește episodul 53 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.