Mihai, fostul iubit al lui Bahmu, DEZVALUIRI SENZATIONALE: "Am simtit ca inca il mai iubeste!" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:31

Plange Mihai dupa Adriana Bahmuteanu?

Inainte ca Bahmu sa se intoarca la Prigoana, ea si Mihai pareau indragostiti lulea. Parca nimic nu mai exista in afara de iubirea lor! O vreme, Mihai s-a mutat la Adriana acasa. Erau doar ei doi si copiii lui Bahmu. Iesiri nocturne, sarutari pasionale in public, nimeni nu se indoia ca iubirea lor va rezista. Dar realitatea era alta.

Adriana era trista cu Mihai. Oare dragostea lui nu-i era de-ajuns? Isi dorea atat de mult sa petreaca Pastele alaturid e copiii ei, incat a hotarat sa se intoarca in casa celui de care in urma cu trei luni a divortat
pentru a patra oara. Asta s-a si intamplat! In Saptamana Mare, impacarea dintre Bahmu si Silviu Prigoana s-a produs.

O decizie pe care Mihai spune ca o respecta. Mai mult decat atat, el spune ca n-a incercat s-o tina langa el. Acum, Mihai a ramas doar cu amintirile. Adrianei, in schimb, i-a ramas ceva de la Mihai. Impacarea dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana n-a surprins pe nimeni.


Nici pe prietenele ei! Si chiar daca in urma cu doua saptamani spunea ca" Nu se mai poate", acum, dupa impacarea cu Adriana, omul de afaceri a revenit la ganduri mai bune. Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana sunt impreuna de zece ani, timp in care au divortat de patru ori, dar de fiecare data a urmat o impacare. Urmeaza oare a cincea casatorie?!



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.