Mihai Ghita a ajuns in Dallas, cu emisiunea “Asta-i Romania!”

Autor: M.A.
Actualizat: 26 feb 2017, 15:49

Mihai Ghita, prezentatorul emisiunii “Asta-i Romania!” de la Kanal D, a ajuns in Dallas. Nu insa la ferma din celebrul serial cu acelasi nume, ci in cartierul iesean botezat Dallas.

 

Mihai Ghita a ajuns in Dallas, cu emisiunea “Asta-i Romania!”
Mihai Ghita, prezentatorul emisiunii “Asta-i Romania!”  de la Kanal D, a ajuns in Dallas. Nu insa la ferma din celebrul serial cu acelasi nume, ci in cartierul iesean botezat Dallas.
“In Dallas-ul din Romania, nu o s-o vedeti pe Sue Ellen si nici pe JR, ci doar multa saracie. Casele construite aici cu greu pot fi numite case, drumul, caci doar unul este, e aproape impracticabil, odata dus, nu inseamna ca te si intorci.
Saracia, in forma ei cea mai hidoasa, pluteste peste tot, si isi suge seva din sufletele oamenilor de aici”, asa povesteste Mihai Ghita despre aventura in cartierul iesean.
Nu rata sambata, de la 19.45, in emisiunea “Asta-i Romania!”, la Kanal D, un reportaj senzational, intr-o lume a deznadejdii si a luptei pentru supravietuire.

“In Dallas-ul din Romania, nu o s-o vedeti pe Sue Ellen si nici pe JR, ci doar multa saracie.

Casele construite aici cu greu pot fi numite case, drumul, caci doar unul este, e aproape impracticabil, odata dus, nu inseamna ca te si intorci. Saracia, in forma ei cea mai hidoasa, pluteste peste tot, si isi suge seva din sufletele oamenilor de aici”, asa povesteste Mihai Ghita despre aventura in cartierul iesean.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii

Nu

rata sambata, de la 19.45, in emisiunea “Asta-i Romania!”, la Kanal D, un reportaj senzational, intr-o lume a deznadejdii si a luptei pentru supravietuire.

 

 

Taguri: