Mihai Ghita: "Am invatat sa-mi iubesc tara, sa o accept asa cum este"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:51

Prezentatorul emisiunii "Asta-i Romania" a renuntat la oamenii politici pentru cei obisnuiti, iar acestia din urma l-au invatat sa-si iubeasca neconditionat patria.

Intr-un interviu pentru revista "TV Satelit", Mihai Ghita a declarat ca tocmai oamenii simpli si modesti l-au facut sa-si iubeasca tara neconditionat.

" Cred ca, in tot acest timp, am invatat sa-mi iubesc tara mai mult, sa o accept asa cum este ea, am incercat sa nu o mai judec foarte tare, sa caut solutii astfel incat sa devina un loc mai bun si mai frumos", a declarat Mihai Ghita.

Si-a inceput cariera in televiziune ca si reporter si vede postul de prezentator ca pe o evolutie fireasca. politica i-a lasat un gust amar.

" Atunci cand vezi ce se intampla sub ochii tai, iti doresti sa nu ajungi acolo. Politica romaneasca este o cucoana unsa cu toate alifiile si, cand o vezi cum arata, iti doresti sa niciodata sa nu ajungi la nivelul ala, sa arati ca ea.
Iti doresti sa ramai cinstit
", a adaugat Mihai Ghita.

In viata de zi cu zi, Mihai Ghita duce lipsa de timp liber." Am atat de putin timp liber, uneori, incat, atunci cand el exista, ma gandesc ce sa fac mai intai. In general, stau cat mai mult cu familia mea, cu prietenii si merg in calatorii", a spus prezentatorul.

Rolul de prezentator l-a ajutat sa devina cunoscut, iar oamenii il opresc pe strada din varii motive.
" Majoritatea reactiilor sunt minunate. Sunt persoane care ma opresc si ma intreaba daca ii pot ajuta cu ceva, altii vin la mine ca sa imi spuna ca au probleme si cauta un sfat. Eu nu ma consider un star, o persoana publica, ci doar un om care face o emisiune pentru oameni, asa cum stie el mai bine", s-a confesat Mihai Ghita.

Fanii emisiunii "Asta-i Romania" au remarcat ca Mihai Ghita a slabit incet, dar constant de cand apare pe micul ecran.
" Era o chestiune de bun simt, pentru mine, pentru corpul meu. Nu m-am infometat ca sa slabesc, nu am tinut cure cu apa, ci am tinut un fel de dieta controlata, in timp. De fapt, mi-am schimbat stilul de viata alegand unul mai sanatos pentru organismul meu".

La inceputul lunii martie, Mihai Ghita revine pe sticla cu un nou sezon" Asta-i Romania".
" Pregatim foarte multe anchete, ne vom axa pe probleme mari ale societatii precum adoptiile, inundatiile, etc. Nu vor lipsi povestile haioase din rubrica "Gura satului" sau reportajele savuroase din "Tara in bucate".

Abordarea relaxata reprezinta elementul distinctiv al emisiunii:" Nu suntem atat de scortosi si nici nu incercam sa fim. Ne place sa radem, sa glumim si in  felul acesta ii ajutam pe oameni sa nu uite de aceste bune obiceiuri, oricat de grea le este viata.
Incercam sa tratam anumite probleme cu un pic de ironie, umor
", a incheiat Mihai Ghita.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.