Mihai Ghita: "Cand am venit in Bucuresti aveam doar 3 plasute si un televizor" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 oct 2020, 02:20

Mihai Ghita, prezentatorul emisiunii "Asta-i Romania!", a dezvaluit in premiera la "Draga mea prietena" detalii despre momentul in care s-a mutat din orasul lui natal, Rosiorii de Vede, in Bucuresti.

Vedeta Kanal D spune ca avea asupra lui doar 3 plase si un televizor alb negru mic, pe care il cumparase cu 50 de lei.

 

"Cand am venit prima oara in Bucuresti a fost un moment memorabil. Toata lumea crede ca noi astia de la televizor suntem veniti pe bani, cu pile, ca am avut o viata extraordinar de frumoasa. Ei bine, eu nu sunt in niciuna dintre situatiile astea.

Eu am venit de undeva de la tara ca sa zic asa. Si am venit cu un microbuz. Aveam 3 plasute si un televizor, asta nu pot sa uit niciodata. Am dat 50 de lei pe el, era mic, era alb negru", a spus Mihai Ghita. 

 

El a dezvaluit si ca a luat amenda in prima zi in care a ajuns in Bucuresti pentru ca a fost prins de controlori in tramvai circuland fara bilet.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

"Cu ce sa ajung la matusa la care trebuia sa stau? Cu tramvaiul.

Vezi tu la mine la Rosiorii de Verde nu exista tramvai. Era prima oara pentru mine. Era ceva fascinant. La prima statie control. Eu nu stiam ce vrea nenea de la mine. I-am spus pana la urma ca nu am bilet si mi-a dat amenda. Tin minte si acum: 500 de mii am luat amenda pe RATB", povesteste Mihai Ghita, care spune ca a mai fost prins inca odata in aceeasi zi dupa ce s-a urcat in autobuz.

 

Ghinioanele nu s-au oprit insa aici pentru prezentatorul emisiunii "Asta-i Romania". El a aflat ulterior ca postul de radio la care urma sa se angajeze in Bucuresti s-a desfiintat.

 

"Am ajuns intr-un Bucuresti in care eu credeam ca am un loc de munca, sa aflu ca de fapt nu mai am un loc de munca si peste noapte a trebuit sa caut variante".