Mihai Ghita i-a indesat "sute de dolari" unei dansatoare din buric in jartiere! Vezi momentul colosal la "Jumatatea mea stie", azi, de la 20.00

Autor: A.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 16:50

Invitatii lui Cove la editie din aceasta seara a "Jumatatea mea stie" sunt jurnalistul Mihai Ghita si simpatica prezentatoare Cristina Cioran. Emisiunea nu va fi lipsita de momente amuzante si... picante!

Provocarile lui Cove nu sunt intotdeauna cele mai ortodoxe! La editia din aceasta seara a "Jumatatea mea stie", jurnalistul Mihai Ghita, realizatorul emisiunii "Asta-i Romania!", va fi pus intr-o postura "delicata". Aflat singur intr-un ring cu o dansatoare din buric, Mihai va trebui sa-i indese acesteia cat mai multe bancnote de recuzita, de cate 100 de dolari.

Bineinteles ca proba nu va fi usoara, intricat dansatoarea...

va alerga! In timpul probei, Mihai nu s-a lasat mai prejos si i-a indesat acesteia in jartiere cat mai multe bancnote, incat o parte din bani au ajuns si in alta parte. La finalul momentului, cand banii au trebuit numarati, dansatoarea dar si gazda emisiunii au avut ceva dificultati! Din cauza cantitatii mari de bancnote o parte din bani nu au putut fi scosi si numarati in fata camerei!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Cat

de bine s-a descurcat Mihai Ghita ramane sa descoperiti doar urmarind urmatoarea editie a "Jumatatea mea stie", diseara incepand cu ora 20.00, numai la Kanal D.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.